Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochana Justynko możesz wejść w ten temat ?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że odczuwasz w tej chwili straszną frustrację, z tego powodu, że zostałaś ZBANOWANA i nie możesz słowa napisać na swoim ukochanym portalu, ze swojego konta, ale nie przejmuj się, zawsze możesz założyć sobie nowy nick hehehehe :):) Mimo wszystko, życzę miłego wieczorku :):D papatki 🖐️🖐️ K-ce

Czekam jeszcze 10 minut. Nie dzwoniąc do mnie, przybijesz gwoździem łatę którą przyczepiła ci matka do czoła 35 lat temu. Łatę z napisem frajer... :classic_cool:

Gość gość
Spotkasz się ze mną na 100%, a wtedy będziesz błagał leszczyku o wybaczenie, ale ono nie nadejdzie... Już dawno, miałem zrobić z tobą porządek i zrobie to w poniedziałek, spokojnie :D:D:D

Gość gość
Sysia już nie może się zalogować i pisze z gościa buahahahaha Mówiłem, że ją zbanuje :D:D:D:D

Chętnie się z tobą spotkam, ale po raz kolejny okazujesz się pizdą. Darłeś ryja bym dał ci numer i nie dzwonisz. Zatrzymałeś się w rozwoju na etapie 4-5 klasy szkoły podstawowej. Miałeś jakiś wypadek w tych czasach? Straciłeś część mózgu po uszkodzeniu czaszki? Dociera w ogóle co do ciebie piszę czy kurwa nie?

Gość gość
Kurwa palancie ile razy mam c***isać, że spadł bi ci łeb po jednym moim klapsie ??? Jak zwykle tylko pyszczysz do monitora, bo wiesz że moja ręka w tym momencie cię nie dosięgnie. A twoich wypocin nie czytam !

"K**wa palancie ile razy mam c***isać, że spadł bi ci łeb po jednym moim klapsie ???" Ile razy mam ci powtarzać, że podnosząc na mnie rękę połamałbyś się w 10 miejscach? No ile? Skończ się k***a napinać do monitora i zrób pożytek z numeru pod który znowu boisz się zadzwonić. :D Jesteś tak tchórzliwym, infantylnym i żałosnym gnojkiem, że zabiłbym cię samym spojrzeniem. :D

Gość gość
nie przeczytałem nawet jednego zdania hehehehehe