Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystkim tego zycze...

Polecane posty

Gość gość

Bylam dzis na pogrzebie dziadka mojego meza.Mial 88lat ze swoja zona przezyl ponad 50lat.Dobry czlowiek wszystkim pomagal naokolo nie chcial nawet zlotowki za to.Tak po prostu bezinteresownie..bo tak trzeba.Mimo swojego wieku pomagal jeszcze w domu,a to smieci wynosil,a to liscie pograbil itd. Jego zona mimo tylu lat razem zawsze w nim zakochana.Ona mowila on ponarzekal ale i tak zawsze zrobil tak jak ona chciala.Nie dlatego ze byl jak to reraz modnie jest mowic pantoflarzem,tylko dlatego ze tez ja bardzo kochal.Na pogrzebie caly kosciol ludzi,wyszlo piekne slonce,prawie wiosna.W domu pelno jego rzeczy a to czapka,kapcie w szafie ubrania..Babcia widac jakas inna niby sie usmiecha,ale w oczach widac ze cos umarlo w niej razem z nim... Zycze Wam wszystkim doczekac prawnukow przy dobrym zdrowiu i takiej milosci i takiego pogrzebu.Wszyscy plakali mimo ze mial juz swoje lata to wygladalo to tak jakby jakis mlody czlowiek zmarl zostawiajac male dzieci w domu.

Gość gość
smutne to...

Gość gość
Az mi łzy poleciały. W dzisiejszych czasach możemy chyba tylko pomarzyć o takiej milosci

Gość gość
Mnie sie serce kraje jak patrze na babcie.Pojechala do dziadka do szpitala a on godzine wczesniej zmarl... Fajnie ze mamy w rodzinie takie wzory bo teraz to faktycznie nie czesto ma miejsce.

Gość gość
W sumie to i smutne i piekne jednoczesnie