Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet sie mną nie interesuje, co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem za bardzo od czego zacząć, jestem juz z moim chłopakiem 4 lata i od pewnego czasu sie nam nie układa. Mieszkamy razem od 3 lat, razem z moimi rodzicami. Ja pracuje i sie uczę, on pracuje. Mijamy sie i nigdy nie mamy dla siebie czasu. Jesli juz czas znajdziemy, kiedy i ja i on mamy dzień wolny to on znajduje wymówkę żeby ze mną nie być np. jedzie do mamy (zawsze twierdzi ze mu zabraniam jeździć). Często sie kłócimy, o bardzo głupie i drobne rzeczy. Ostatnio pokłóciliśmy sie i nie rozmawiałam z nim przez panad tydzień czasu, po tygodniu powiedziałam jesli sie miedzy nami nic nie zmieni to ja juz nie chce z nim być. Minol juz tydzień, trochę sie zmieniło bo dał mi kwiaty i cześciej do mnie pisze jak jestem w pracy czy w szkole. Ale w sumie to nic wilkiego. Nie jestem pewna czy mam poprostu za duże oczekiwania czy to jest jego wina. Czy moze ja cos źle robię.

Gość gość
Musisz wyjechac na jakis weekend sama bez niego. Np z kolezankami czy gdzies do rodziny. Przez ten weekend nie miej dla niego czasu. To poskutkuje. Zateskni i bedzie o ciebie zabiegal

Gość gość
i tak regularnie w każdym miesiącu jeden wekend

Gość gość
zmien faceta

Gość gość
Wygląda na to,że mu nie zależy,ale póki co mu się wygodnie u was mieszka,więc wykonał niemrawe próby poprawy relacji.

Gość gość
Rozbierz się

Gość gość
lubi chłopców

Gość gość
Mój facet sie mną nie interesuje, co mam zrobić? & Też się nim nie interesuj. Uczysz się jeszcze, masz kontakt z atrakcyjnymi facetami, powinien byż nieźle zazdrosny. Nie leź na niego z kolanami, odsztafiruj się i w miasto.