Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet twiedzi, ze jestem atrakcyjna

Polecane posty

Gość gość

A to nie prawda. Ogólnie mam wrażenie, ze jestem brzydka. Tzn jak zrobię sobie lekki makijaż to jeszcze jakoś wyglądam, ale bez tego... Bleeeeeeee Mój mąkę up to odrobina podkładu (tak zeby zatuszować jednego czy dwa pryszcze które gdzieś tam zawsze mi wyskoczą, lekki niemal niewidoczny cień o oczu i tusz to rzęs). Mam dość jasne brwi i je zwykle tez przyciemniam (albo cieniem albo henna u kosmetyczki). Czy to duzo jeśli chodzi o makijaż? Ogólnie to faceci się zwykle za mną oglądają i chyba im się podobam, ale mam wrażenie, ze to kwestia tego makijażu a nie mojej wybitnej atrakcyjności!

Gość gość
No cóż, każda sie maluje.

Gość gość
Najważniejsze, ze swojemu facetowi sie podobasz. Reszcie facetów nie musisz.

Gość gość
Następna z problemem z dooopy wziętym. Puknij się w czoło, potnij twarz żyletką, wybij sobie zęby i wtedy nie będziesz szukała potwierdzeń że rzeczywiście jesteś szpetna.

Gość gość
No wiem, ale mi chodzi o ilośc makijażu. Ile wy nakładacie? Czy to jest jakoś duzo? Moze wcale nie jestem taka ładna tylko grubo poniżej przeciętnej, a to makijaż sprawia, ze tak dobrze wyglądam?

Gość gość
A o czym chcesz rozmawiać na takim forum? O wpływie mutacji genetycznych na ramieniu krótkim chromosomu xyz w loci o koncentrycznych asynergiach albo o wpływie sytuacji geopolitycznej na rozwój mniejszości etnicznych na dalekim wschodzie? :p to forum dla kobiet, a ja mam sesję i idiotyczne rozterki. Sama sobie potnij twarz jak chcesz

Gość gość
Ja lubie kobiety naturalne,jesli chodzi o makijaz,to wystarczy delikatne musniecie,a nie jak niektuee wala tapety i mysla ze ladnie wygladaja,a wrecz przeciwnie robia z sebie tylko posmiewisko.

Gość gość
Mam pytanie: czemu służyć ma ten założony temat?

Gość gość
Czy możesz pokazac mam Twoje zdjęcie a my Cie oceniomy

Gość gość
Jasne jeszcze czego :p

Gość gość
Pffff chociaż jedna nie pisze, ze jest "naturalna pięknością". To rzadkość tutaj ;)

Gość gość
Aha czyli nikt tu się szczerze nie przyzna jak bardzo się maluje i w jakim stopniu to wpływa na atrakcyjność?

Gość gość
gość wczoraj A o czym chcesz rozmawiać na takim forum? O wpływie mutacji genetycznych na ramieniu krótkim chromosomu xyz w loci o koncentrycznych asynergiach albo o wpływie sytuacji geopolitycznej na rozwój mniejszości etnicznych na dalekim wschodzie? jezyk.gif to forum dla kobiet, a ja mam sesję i idiotyczne rozterki. Sama sobie potnij twarz jak chcesz X A wiesz że chętnie bym porozmawiała na takie tematy? Problem w tym że ty nic na ten temat nie wiesz i starasz się dowartościować w jakiś dziwaczny sposób zakładając tak idiotyczny temat. Nie muszę tnąć swojej twarzy bo wystarcza mi że podobam się samej sobie i w dooopie mam co na ten temat jakikolwiek facet myśli.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość nat 777
ja sie w ogole nie maluje, makijaz mialam 4 razy w calym zyciu, uwazam ze nie jeat mi on potrzebny bo i tak i tak jestem brzydka :P nie przeszkadza mi to ze jestem brzydka i ze ludzie zle mowia o moim wygladzie :)

Gość gość
ja też się nie maluję i to nie ma nic wspólnego ze zdaniem innych ludzi. Po co zatykać pory tylko dlatego że inni myślą o mnie inaczej. Kij im w plecy. Moja gęba to mój interes, chyba że ktoś zacząłby kupować dla kosmetyki i opłacać jakieś zabiegi kosmetyczne. Wtedy musiałby być kontrakt i pieniążki za moje męki.

Gość gość
twuj facet sie myli,jestes brzydka jak noc w deszcz:-D :-P

Gość gość
Następna, która chce być miss osiedla.

Gość gość
Nie rozumiem w czym masz problem? wiadomo, ze dla partnera jestesmy atrakcyjni. ale zapewne podobasz mu sie zarówno w makijazu, jak i bez. a aprobata innych- serio ci na niej zalezy...?