Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet po 40 moze pokochac kobiete mlodsza o kilkanascie lat?

Polecane posty

Gość gość

jestesmy znajomymi, ostatnio duzo ze mna rozmawia, zawsze sie usmiecha, ciagle mi sie przyglada, lubi, jak rozmawiamy, zawsze dobrze sie czujemy w swim towarzystwie.

Gość gość
Ile ty masz lat?

Gość gość
Facet po 40 ma ołtarzyk i się modli o 18 nastkę :)

Gość gość
Na co brać sobie dziadka,jak będziesz miała 60lat on będzie nadawał się do obcierania pupy

Gość gość
O nic się nie martw za parę lat się nią znudzi i będzie się modliło nową 18 nastkę

Gość gość
Moj maz jest starszy ode mnie o 14 lat. Jestesmy razem 10 lat.jasne ze moze pokochac mlodsza ...

Gość gość
Facet jak ma dużo młodszą kobietę i atrakcyjną to się bardzo stara żeby ją nie stracić.

Gość Malowana Lalka
Też mam dużo starszego faceta i jestem bardzo szczesliwa, zolwiczek

Gość gość
Marzeniem każdego faceta jest dużo młodsza kobieta. Kobiety zaś rzadko marzą o młodszym mężczyźnie.

Gość gość
zaczynam sie powoli w nim zakochiwac, nie jest mi tez obojetny. a czy dojrzaly facet widzi, ze podoba sie mlodszej kobiecie?

Gość gość
musisz być bardzo niedojrzałą osobą żeby zadawać takie pytania. Miłość nie ma lat.

Gość gość
Kobiety ale macie problemy :) Tylko się śmiać :) Zapytaj nie go młoda d**eczko czy chciały z tobą być to przez 2 tygodnie będzie pił ze szczęścia :D

Gość gość
Jak s z nim seks wyobrazasz, z takim starym. bedziesz ciagke porownywac d o poprzednich facetow.

Gość gość
Jak s z nim seks wyobrazasz, z takim starym. bedziesz ciagke porownywac d o poprzednich facetow.

Gość gość
Ty stara babo. Ty wredna teściowo :)

Gość gość
Nie każdy facet taki jest. Fakt że jest dużo starszy nie jest gwarancja, że będzie chciał z nią być. To zależy czego potrzebuje, czy szuka kogoś na stałe czy do zabawy. Faktem jednak jest ze starszy facet zawsze będzie zadowolony z młodziutkiej kochanki pod kołdra

Gość gość
dlaczego mam sobie tego nie wyobrazac? jak dla mnie, to seks jest mozliwy tylko z kims kogo sie kocha. nie ma do czego porownywac.

Gość gość
Młoda nie słuchaj tych starych zazdrosnych bab matki też nie słuchaj :)

Gość gość
Tylko pamiętaj że facetowi w jego wieku już jest ciężej się zakochać, zaangażować. Na pewno dużo czasu upłynie zanim powie Ci, że Cię kocha. Tacy faceci są doświadczeni, po przejściach, podchodzą już bardziej na chłodno. To nie jest dwudziestolatek, który po tygodniu powie Ci ze Cie kocha.

Gość gość
Jakby mnie jakaś młoda chciała to bym jej co 5 minut mówił że ją kocham.

Gość gość
Mówię o facetach, którzy są w porządku wobec swoich partnerek, którzy są szczerzy i je szanują a nie o typowych *****czach.

Gość gość
Jest super sposób na faceta! Wyciągać paluszek do niego i zabierać rączkę żeby nie złapał za paluszek. Jak rok wytrzyma takie zabawy to cię będzie bardzo kochał i szanował.

Gość Malowana Lalka
Baby!! Co z Wami do cholery ? Co ma wiek do jakości seksu? Jeśli facet jest dobry w łóżku to będzie dobry mimo upływu lat!! Jeśli wiek ma wpłynąć na jakość seksu to tylko pozytywnie - doświadczenie robi swoje! Wiem co pisze, mam starszego faceta o 23 lata, seks z nim jest niesamowity!!!

Gość gość
Poznałem dużo młodszą kobietę i już ponad rok mnie podrywa. Jak próbuje ją zaatakować to mnie ignoruje i olewa. Przeważnie wytrzymywałem taką zabawę 2 dni :) Uwielbiam tą zabawę w kotka i myszkę. Co za kobieta !!!

Gość gość
Ja tez poznalam starszego faceta, od razu zaiskrzylo i.od razu poszlismy do lozka. A ja chyba zaczynam cos do niego czuc. Zastanawiam sie teraz czy to ze tak szybko zaczelismy uprawiac seks nie skresla mnie na starcie by zaczal myslec o mnie powaznie

Gość gość
Nie ma reguły czy dasz d**y za rok czy tego samego dnia. Facet szybko wie którą kobietę będzie miał na raz czy na zawsze. Nie ma reguły.

Gość Herald
kobieta w wieku 40 lat już wie prawie wszystko , jak się facetowi podobać i zrobi wszystko aby nie zostać sama i samotna a samotność najbardziej dręczy kobiety , gdy już nie ma kota w domu a pluszowy miś pojechał w śmietnikowym kontenerze i teraz kobieta jest bezbronna, praca jest , firma działa, mieszkanie jest piękne ale brakuje w tym mieszkaniu najważniejszego , czyli krzyku i płaczu dziecka , chyba wiele samotnych kobiet , które dorobiły się majątku teraz sobie wyobraża , że chciałaby usłyszeć słowa , Mamo , Mamo , ja chcę kupę ! Nie chcę Was dziewczyny samotne dobijać , wiem to wszystko , postawiłaś na własny rozwój i nie pozwoliłaś się dotknąć facetowi przez wiele lat i co rok będzie coraz gorzej , ale w wieku 40 lat jeszcze nie jest za późno nawet z facetem z rynku wtórnego a kawalerów w wieku 40 lat nadal jest sporo ale obawiają się podejść do buisness - women na zasadzie, przecież taka kobieta to mnie wygoni na dzień dobry ! Pozdrawiam samotne dziewczyny

Gość gość
Jestem kawalerem. Ja gonię za młodymi siksam ale upatrzyłem ostatnio sobie 40 letnią mężatkę i nie daje jej spokoju. Najpierw się jej to podobało i traktowała to jak żart. Potem za bardzo ją atakowałem i moja myszka schowała się do norki. Ale ostatnio zrobiła taką rzecz że chyba chce żebym był jej kochankiem. Puenta jest taka czasem kobieta stara i mężatka może zawrócić facetowi w głowie.

Gość gość
Piszę do Pani biznes łomem. Faceci są jak psy nie lecą na kasę. Musi być pani albo brzydka albo nie kobieca. Nie umie pani czarować. Ja bym chciał mieć bogatą ustawioną kobietę ale jak by była przy mnie jak królowa śniegu. Zero uczuć i namiętności. To już wolę pić jabola pod monopolowym.