Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odszedldoinnej

Facet zostawił mnie przed samymi zaręczynami

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Wiesz, że ja tez do takich obserwacji doszłam, po latach? Oczywiście są wyjątki, ale jak ktoś kiedyś napisał "jak dasz mu deser, to nie już będzie chciał obiadu".

Gość gość
Atrakcyjność to pojecie względne. Mojego faceta poznałam w pracy. Wszystkie koleżanki mi odradzały go że brzydki, za stary itp. Nie interesował się żadną tylko do mnie posyłał zakochane spojrzenia. Ja jestem atrakcyjną kobietą i z wyglądu też. W końcu mu uległam ale koleżanki z zazdrości zaczęły opowiadać o nim okropne historie to pod ich wpływem zostawiłam go ale on tym nie przejął się. Taka najbrzydsza w biurze od razu go przejęła :) Pomyślałam sobie o Ty wredna małpo i bez chwili zastanowienia wrócił do mnie. Mam teraz wroga w pracy. Nienawidzi mnie jak psa a przyjaźniłyśmy się. Ważne że mam fajnego faceta a on szaleje za mną :)

Gość gość
jestem wolny moge sie z tobą zaręczyć,ale przed musze cie ukuć zeby sprawdzić czy warto;-)

Gość gość77777777
a ja pomimo tego że mam złamane serce wierzę w wieczną miłość...

Gość gość77777777
i w to że będę z kimś do końca życia...

Gość gość
W sumie dla dziewczyny lepiej jak facet odejdzie przed zareczynami niż rok po ślubie. Skoro nie dorósł to tak lepiej. Z tym, że my kobiety nie pozwalamy im dorosnąć do wzięcia odpowiedzialności za czyny. Na hasło "kocham cie" i na wdok kwiatka idziemy do łóżka a potem płaczemy, że oni są tacy. Mówić każdy potrafi, że kocha ale wziąć odpowiedzialność za słowa już nie każdy. Dlatego wg mnie czystość przed ślubem ma znaczenie. Kształtuje charakter i pozwala obojgu dorosnąc do prawdziwego bycia we dwoje z wzieciem odpowiedzialnosci za swoje czyny. A nie tylko obiecanki i słowa. Kobieta idaca do lóżka z każdym z którym "chodzi" jest niestety mocno naiwna. Media propagują mode na róbta co chceta i każdy z każdym testuje sie a prawdziwej miłości do drugiej osoby gdzie jest poświęcenie to brak. Stąd tylu szukających a nie znajdujących bo każdy jest nastawiony. jedynie na własne przyjemności. A miłosc własna to egoizm.

Gość gość
tylko następnemu nie przesłaniaj całego śFiata...sobą bo znów będziesz odsÓnięta.

Gość gość
gość 09:49 "Jak dasz mu deser, to już nie będzie chciał obiadu" x O ... dobrze powiedziane :) I to jest właśnie to - r a c j a :)

Gość gość
A jak zje u nas deser i jest za dużo słodkiego co każdego zmuli to poleci do innej i najpierw u mniej... zje obiad żeby dostać nowy deser ...

Gość gość
Naprawdę jesteście okrutni. Rozumiem, że tamat jest wręcz banalny bo takie historie zdarzają się codziennie, ale może trochę delikatności dla tej dziewczyny. A co do sprawy: teraz jest zdecydowanie za wcześnie, żeby cokolwiek oceniać. Przeszłaś emocjonalny szok i na pewno nic w tym stanie nie zrobisz. Za parę miesięcy wyciągniesz jakieś wnioski: czy żałujesz, czy popłeniłaś błędy, po czym mogłaś poznać że to nie ten facet. Teraz to jest tylko masochizm. Takie rozstania nigdy nie przychodzą z dnia na dzień chociaż prawie zawsze tak się wydaje.

Gość gość
Oj dzieci. Być takim deserem, żeby facet został. Cała tajemnica.

Gość goscieniec
faceta obsługuje sie jedna dzwignia jak tego nie ogarnełas to masz teraz efekt . anal był? połyk był ? czy raczej sex raz na tydzien i to po bozemu. wypuszczasz faceta z domu z pełnymi jadrami itaki jest efekt. powinnas go doic przed praca po pracy , przed wysciem nawet po dwa razy zeby nie miał siły stanac na wysokosci zadania przy innej .

Gość gość
gość dziś Atrakcyjność to pojecie względne. Mojego faceta poznałam w pracy. Wszystkie koleżanki mi odradzały go że brzydki, za stary itp. Nie interesował się żadną tylko do mnie posyłał zakochane spojrzenia. Ja jestem atrakcyjną kobietą i z wyglądu też. W końcu mu uległam ale koleżanki z zazdrości zaczęły opowiadać o nim okropne historie to pod ich wpływem zostawiłam go ale on tym nie przejął się. Taka najbrzydsza w biurze od razu go przejęła usmiech.gif Pomyślałam sobie o Ty wredna małpo i bez chwili zastanowienia wrócił do mnie. Mam teraz wroga w pracy. Nienawidzi mnie jak psa a przyjaźniłyśmy się. Ważne że mam fajnego faceta a on szaleje za mną usmiech.gif x "pod ich wpływem zostawiłam go ale on tym nie przejął się" no faktycznie fajny facet. była przyjaciółka też fajna. jakimi ludźmi ty sie otaczasz?

Gość gość
Ja mojemu mężowi przed ślubem nigdy nie dałam i nie zrobiłam dobrze. Czasem się go pytałam czy go nie boli taka ciągła stójka a on z godnością odpowiadał, że czasem boli ale da się wytrzymać. Nawet teraz po ślubie się z nim tak bawię a jemu to się chyba podoba ;)

Gość gość
gość dziś Oj dzieci. Być takim deserem, żeby facet został. Cała tajemnica. x nie ma deseru, którym facet by się nie znudził:) i to nie jest kwestia tego, że deser jest zły.

Gość gość
Odbiłam mojej koleżance faceta a ja miałam do niego pierwszeństwo bo go pierwsza poznałam. Często przy niej się z nim namiętnie całuję. Wiem wredna jestem ale ona mówi, że też ma kogoś więc chyba nie jestem taka zła.

Gość gość
jemu sie podoba taka wstrzemiezliwosc w stos. do ciebie ma siłe spuszczac sie innej na klate. ciebie tam czasem smyrnie i udaje ze jest ok ...

Gość gość
gość dziś Odbiłam mojej koleżance faceta a ja miałam do niego pierwszeństwo bo go pierwsza poznałam. Często przy niej się z nim namiętnie całuję. Wiem wredna jestem ale ona mówi, że też ma kogoś więc chyba nie jestem taka zła. X O rany, zupełnie jak w tym programie "Dlaczego ja?"? I jak można wrócić do faceta, który zrobił skok w bok do koleżanki.

Gość gość
Jestem pewna że innej nie spuszcza się na klatę bo mnie bardzo kocha.

Gość gość
Zazdrosna babo a Ty miałaś prawiczka. Szczerze wątpię, żeby Twój facet nie miał innych przed Tobą.

Gość gość
Po drugie to on nie zdążył się z nią przespać. Chyba że to zrobił to mu wybaczam bo nie był ze mną.

Gość gość
Skoro tak łatwo facetowi przechodzic od jednej do drugiej i spowrotem, to sie zastanów czym on pachnie i czego jest wart.

Gość gość
Deser może się znudzić tak samo jak obiad. Gwarancji nie ma. A i tak są szczęśliwe związki.

Gość gość
gość dziś Zazdrosna babo a Ty miałaś prawiczka. Szczerze wątpię, żeby Twój facet nie miał innych przed Tobą. x a to takie dziwne, że ktoś może mieć prawiczka? każdy kiedyś był prawiczkiem -.- ale oczywiście jak nie wiadomo co napisać, to zawsze można próbować dosrać. i wpleść motyw o zazdrości. tyle, że takie komentarze czyta się tylko z politowaniem dla autorki...

Gość gość
Mnie żaden nie zrani bo ja mogę mieć prawie każdego oprócz gejów i maminsynków.

Gość gość
gość dziś Skoro tak łatwo facetowi przechodzic od jednej do drugiej i spowrotem, to sie zastanów czym on pachnie i czego jest wart. xXX Myślę, że jej to nie przeszkadza. Facet znowu pójdzie do przyjaciółki, potem znowu wróci do niej, a ona będzie miała jeszcze większą frajdę, że już dwa razy go odbiła:) Taki typ.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Pisałam że jestem wredna :) Pewnie że go odbiję uwielbiam ten sport :)

Gość gość
goscieniec dziś faceta obsługuje sie jedna dzwignia jak tego nie ogarnełas to masz teraz efekt . anal był? połyk był ? czy raczej sex raz na tydzien i to po bozemu. wypuszczasz faceta z domu z pełnymi jadrami itaki jest efekt. powinnas go doic przed praca po pracy , przed wysciem nawet po dwa razy zeby nie miał siły stanac na wysokosci zadania przy innej . x ciągnąć facetowi tylko po to, aby inna tego nie zrobiła? czy można upaść niżej

Gość gość
Zapytam się jej czy coś do niego czuję to mu go jej oddam. Ja nie jestem z tym chłopakiem związana uczuciowo. Troszkę mi się jej żal zrobiło :(