Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RobertWaw

Brak życia uczuciowego.

Polecane posty

Gość RobertWaw

Sprawa jest ciężka. Mianowicie nie mam pojęcia o kobietach, albo raczej mam pojęcie zerowe. Nie wiem co przy nich mówić a czego nie, jak się zachować, co lubią itd. Jak mam porozmawiać na obojętnie jaki temat z kobietą to prawdopodobnie nie powiem nic. Nie mam pojęcia o flircie, budowaniu napięcia. Ogólnie jest źle. Dlatego piszę tu by prosić o radę/y. Strasznie mnie irytuje moja ułomność ale nie widzę sposobu by jakoś ją przepracować. Może ktoś? Coś? Może są jakieś babskie gazetki które powinienem czytać? Internetowe podręczniki uwodzenia to strata czasu. Nie dla mnie. Nie wiem co robić :(

Gość gość
z ciekawości...ile masz lat Autorze?

Gość gość
Alkohol :] Nie zalanie się w trupa, ale po paru piwach wszystko jest łatwiejsze

Gość gość
Czyli muszę się upić, za każdym razem gdy będę się chciał umówić z kobietą. Słabo. W czerwcu skończę 25.

Gość gość
No właśnie...Nie czytaj poradników typu "jak zbudować napięcie", bo już sam tytuł brzmi pretensjonalnie. To są artykuły, które maja na siebie zarobić, do poczytania przy kawie ale napewno nikomu nie pomogą. Jak poznasz odpowiednią osobę, to napięcie samo się zbuduje. Serio, takie rzeczy jak miłość, flirt czy seks po prostu dzieją się same, nie ma do tego instrukcji.

Gość gość
Żaden alkohol, co za bzdury. Skoro przy lasce masz tak ściśniętą dupę, że musisz golnąć to znaczy, że to nie jest nikt dla ciebie.

Gość gość
Czyli nie alkohol, nie poradniki, tylko czekać? Ciężko czekać jak wszyscy znajomi dookoła zakładają rodziny a ty człowieku żyj nadzieją :D Czy jest możliwe by facet nie potrafił podrywać, ja chyba nie umiem.

Gość RobertWaw
Dobrze, może inaczej. Niech jakaś kobieta się wypowie co powinienem zrobić w konkretnej sytuacji: Impreza, Ona na mnie zerka, uśmiecha się, znam Ją już jakiś czas, wydawać by się mogło, że będzie dobrze. I nic nie robię. Nie wiem co mam zrobić w tym momencie, jak się zachować co powiedzieć. Tragedia.

Gość gość
A Ty w ogole wierzysz w siebie? Bo wiesz, jakos to tak brzmi jakbys mial sam o sobie srednie zdanie. Ja Ci moge napisac jak sama bym chciala:). Normalnie tzn. zeby facet podszedl, powiedzial np. czesc, jestem Adam, fajna z ciebie dziewczyna i podeszlem pogadac. No nie ma laski,ktora to zleje:). Zadne teksty typu- te, mala,masz z******te oczy ( wiadomo ktore,bo je mierzy) ,chcesz to fundne c***iwko. Od razu facet jest skreslony

Gość gość
Cenzor przesadza ha ha

Gość RobertWaw
Trudno się dziwić, że mam średnie zdanie o sobie jak przez tyle lat nie potrafiłem sobie nikogo znaleźć. Bradem Pittem nie jestem, nie mam majątku, moim hobby nie jest zbieranie muszelek z rafy koralowej. Potrafię za to zrobić coś w domu, kończę studia, mam dużo empatii dla innych, ale nie wiem nic o kobietach. Potrzebuje sposobu by nadrobić te kilkanaście lat. Mam koleżanki ale nawet z nimi niewiele rozmawiam bo nie mam o czym. ;(

Gość RobertWaw
Pozostaje już tylko biuro matrymonialne. ;(

Gość gość
Daj spokoj,mlody jestes. A z tymi kolezankami wlasnie nie mozesz pogadac,moze by cos podpowiedzialy,daly wskazowki. Ale wiesz co,z tego co piszesz to ty jestes po prostu normalny.jakie chcesz panny wyrywac? Takie,ktorym imponuje kasa na koncie albo hobby w postaci wspinaczki gorskiej. No to mozesz miec faktycznie u takiej male szanse:). Nie lam sie chlopie,bo masz u kazdej ogarnietej kobiety szanse tylko nie przestan sobie wmawiac,ze nie.

Prowadzę Centrum Zapoznawcze Zolyty .Niedawno wydałam Zolytowy Poradnik Randkowy do nabycia na mojej stronie lub blogu RandkiSwatki. Tam dokładnie opisałam różne sytuacje. Faktycznie panowie też mają czasem kołek w buzi...Naoglądałam się przy Wieczorkach Zapoznawczych,Ogniska dla samotnych. Pozdrawiam