Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet chce wzbuzdzic zazdrosc?

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy sie od kilku tygodni, lubie go, lubie z nim spedzac czas, jest fajnie, ale tak naprawde nic poza tym do niego nie mam. Chociaz licze, ze powoli zacznie mi zalezec, jakims cudem :D On wprost przeciwnie, stara sie, zalezy mu. Wie jak to wyglada z mojej strony, czasami mi sie zali. Ostatnio probuje wzbudzic we mnie zazdrosc, typu, ze idzie z kolega na impreze , ze i tak nie bede zazdrosna wiec, moze sie wyszalec, poznac jakas, zabawic sie z nia itp. bo ja i tak sie pozniej nie dowiem o tym. Odpowiedzialam, ze nie bede zazdrosna i, ze nie zamierzam go pilnowac, niech robi co chce, jego wybor. Zastanawiam sie co chce przez to osiagnac? Przeciez to nie sprawi, ze bede zazdrosna, to mnie tylko do niego zniecheca. Zaczynam sie powaznie zastanawiac czy jesli wejde z nim w blizsze relacje, takie rzeczy nie beda na porzadku dziennym..

Gość gość
jakiś szantażysta emocjonalny

Gość gość
Niby ci nie zależy, a rozpisujesz się o chłopaku. Zdecyduj się.

Gość gość
Napisalam, ze chcialabym zeby cos bylo, ale nie moja wina, ze nie potrafie

Gość gość
Daruj sobie tego goscia.

Gość gość
wg mnie tak działa mały chłopiec z wielką potrzebą miłości i akceptacji,nawet nie wie że ryzykuje zachowując się jak pajac,tylko skąd ma wiedzieć ,od kolegi durnia? albo z cafeterii albo telewizornii?mają dostęp tylko do p****li ,jak mają mieć dojście do czegoś mądrego,żal mi dzisiejszych podróbek facetów,czyja to wina