Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie, że takie zdjęcie na facebooku to przegięcie?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna prezentuje się w staniku. Nie jest brzydka i nie odstrasza wyglądem, ale ja jako facet poczułem się lekko zniesmaczony. Wiem, że zaraz mnie zjedziecie, mówiąc, że jestem pedałem albo coś, ale po prostu nie mogę zrozumieć, dlaczego młode i ładne dziewczyny wstawiają takie zdjęcia. http://zapodaj.net/ba41cdfb18160.jpg.html

Gość gość
gdzie ona jest ładna? wychudzona szkapa

Gość gość
Gdyby miała normalne cycki to nie mam nic przeciwko.

Właściwie nie różni się wiele od zdjęcia z plaży. Ale trzeba pamiętać, że potencjalni pracodawcy też mogą przeglądać FB. No i rodzinka :P

Gość gość
Ale mi nie chodzi o wygląd tej kobiety. Równie dobrze mogłaby być to grubsza pani, albo bardzo atrakcyjna cycata niewiasta. Mi chodzi o sam sens wstawiania zdjęcia w bieliźnie na portal społecznościowy.

Gość gość
Ryzykowne

Gość gość
Ten stanik jest ok, na włosach jakieś ozdoby, dziewczyna ma delikatną buzię, można powiedzieć, ze to zmysłowe zdjęcie; widziałam zdjęcie dziewuchy na fb - w satynowej koszulce nocnej.... wygląda jak kiepska reklama agencji towarzyskiej

Gość gość
konkurencja duża a biznesmenów mało .

Gość gość
mam widocznie inną definicję zmysłowości. w bieliźnie można prezentować się w sytuacjach intymnych. Inaczej wygląda zdjecie w koronkowym staniku, a inaczej w stroju kąpielowym.

Gość gość
Na moje to ten stanik nie jest zły Niejeden tani i tandetny strój kąpielowy wyglada gorzej od tego stanika, sutki zakryte cycki małe, gdyby miała duze fajne to można by pogadać ;)