Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze bede sama bo nikt ze mną nie wytrzyma

Polecane posty

Gość gość

słyszę to już któryś raz bo ponoć jestem mega denerwująca a jak sie pytam czemu to nikt mi nie odpowiada wiec nawet nie wiem jak to zmienić ktoś miał kiedyś podobnie ?

Gość gość
Ze mną też nikt nie wytrzyma ani ja z kimś.

Gość gość
Za kasę wytrzymam z każdą :)

Gość gość
mam pomysł. Załóż konto i zdjęcie Zobaczysz co ludzi drażni Tu niektórzy nie mają oporów w mówieniu co myślą. Też chcę sprawdzić jak na mnie reagują. Dzisiaj jak widać założyłam konto :)

Gość gość
jakie macie znaki z zodiaku? pechowe ?

Gość gość
ale wlasnie nie wiem czy tu chodzi o wygląd czy o zachowanie po prostu jedna wielka nie wiadoma ja mam baran

Gość gość
Ja tez nie moge z nikim wytrzymac. Po kilku tygodniach relacji mam dosyc, denerwuja mnie faceci, nie wiem dlaczego, nudza mi sie po prostu :D Jestem strzelcem. UDalo mi sie z jednym wytrzymac prawie rok, ale chyba tylko dlatego, ze byl to raczej zwiazek na odleglosc hahah

Gość gość
Pani Strzelec praktycznie przez całe życie szuka tego jedynego wymarzonego, wyśnionego. I zazwyczaj szybko go znajduje. Tylko co z tego, gdy na horyzoncie po pewnym czasie pojawia się jeszcze bardziej ekscytujący obiekt uczuć? Zmiana owego obiektu nie nastręcza dla pani Strzelec żadnych problemów. I tak może przez całe życie. Zaznaczamy, że może, ale wcale nie musi. W zasadzie pani spod znaku Strzelca jest wierna, ale nie sentymentalna. W związku z mężczyznami stara się być kobietą i przyjacielem – kumplem. Ze swoim partnerem prowadzi długie rozmowy, stara się być pomocna we wszystkich sprawach. Ma to dobre i złe strony. Dobra to taka, że panowie mogą być pewni, że pani Strzelec, gdy będzie zmieniała obiekt swoich uczuć, dogłębnie wyjaśni partnerowi od którego właśnie odchodzi, dlaczego. I trzeba przyznać, że zrobi to w sposób delikatny i taktowny. Zła strona medalu: mężczyzna będący w związku z panią Strzelec czasami ma po prostu dosyć jej gadulstwa i wyjaśniania jej wszystkich motywów jakimi się kieruje i mówienia o swoich uczuciach. ZGADZA SIE COS U CIEBIE? zobacz jeszcze estp tzn. lubisz mieszać innym, wpływać na nich od razu to wyczuwasz? , CZY istp - jesteś zamknięta bardziej w sobie, lubisz dosłowanie wszystko przemyśleć w całości jak to wpływa na innych? W obu wypadkach CZY ciężko Ci wyhaczyć relacje z innymi, co nimi kieruje jak np. widzisz inne osoby itd? daj coś znać to zobaczymy czy masz standardową sytuację czy coś innego może?

Gość gość
A ja jestem panem strzelcem i bardzo dobrze dogaduje sie z barankami :p a wiec jak baranku chcesz sprobowac???

Gość gość
zalezy ile masz lat

Gość gość
A jaki przedzial wiekowy by cie interesowal??? :p

Gość gość
ale nie jest tak ważne czy jest 100% strzelcem ale czy COS do Ciebie pasuje? hello?

Gość gość
No i baranek zwial :(

Gość gość
nie zwiał a przedział to 20-25

Gość gość
i co z tego jak ona introwertyczka, za chwię się zamknie w sobie i powie że jej w ogóle nie znasz :-( ps. jak każda kobieta znajdzie 10000 haczyków na nie..

Gość gość
Pani Strzelec praktycznie przez całe życie szuka tego jedynego wymarzonego, wyśnionego. I zazwyczaj szybko go znajduje. Tylko co z tego, gdy na horyzoncie po pewnym czasie pojawia się jeszcze bardziej ekscytujący obiekt uczuć? Zmiana owego obiektu nie nastręcza dla pani Strzelec żadnych problemów. I tak może przez całe życie. Zaznaczamy, że może, ale wcale nie musi. W zasadzie pani spod znaku Strzelca jest wierna, ale nie sentymentalna. W związku z mężczyznami stara się być kobietą i przyjacielem – kumplem. Ze swoim partnerem prowadzi długie rozmowy, stara się być pomocna we wszystkich sprawach. Ma to dobre i złe strony. Dobra to taka, że panowie mogą być pewni, że pani Strzelec, gdy będzie zmieniała obiekt swoich uczuć, dogłębnie wyjaśni partnerowi od którego właśnie odchodzi, dlaczego. I trzeba przyznać, że zrobi to w sposób delikatny i taktowny. Zła strona medalu: mężczyzna będący w związku z panią Strzelec czasami ma po prostu dosyć jej gadulstwa i wyjaśniania jej wszystkich motywów jakimi się kieruje i mówienia o swoich uczuciach. ZGADZA SIE COS U CIEBIE? zobacz jeszcze estp tzn. lubisz mieszać innym, wpływać na nich od razu to wyczuwasz? , CZY istp - jesteś zamknięta bardziej w sobie, lubisz dosłowanie wszystko przemyśleć w całości jak to wpływa na innych? W obu wypadkach CZY ciężko Ci wyhaczyć relacje z innymi, co nimi kieruje jak np. widzisz inne osoby itd? daj coś znać to zobaczymy czy masz standardową sytuację czy coś innego może? To ja bylam w poprzednim komenatrzu STrzelcem i jak dla mnie wszystko sie zgadza, oprocz tego gadulstwa! :D Nie jestem gadula, jestem bardziej zamknieta w sobie ;) ALe poza tym to czysta prawda :D

Gość gość
No to ja nie lapie sie do tego przedzialu :p

Gość gość
Autorko chcesz tak po prostu pogadać?

Gość gość
nudza mi sie po prostu x Bo sama jesteś nudna, nie potrafisz znaleźć sobie zajęcia i oczekujesz że to facet będzie cię zabawiał cały czas, kobiety które się nudzą mają strasznie duży przebieg.

Gość gość
strzelec nie szuka stałego związku na całe życie z definicji tylko własnego uznania? tzn. bardziej lubisz zobaczyć jak można wpływac na innych czy przemyśleć wszystko po swojemu?