Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam nadwage bo lubie jeść, nie uprawiam żadnego sportu bo nie lubie, a wy ?

Polecane posty

Gość gość

po prostu nigdy nie lubilam, od dziecka nienawidziłam WF-u nie interesuje mnie zadna siatkowka, basen zawsze wolałam leżeć i pachniec, opalac sie na plazy rower tez mnie męczy, krotka przejazdza jest fajna ale kilkugodzinna jazda to masakra dobrze sie czuje ze swoim cialem, nie mam kompleksow, jasne ze chcialabym miec ciało jak Chodakowska, no ale i tak nie bede tak nigy wygladala, moim przeznaczeniem jest byc niską piłką :D

Gość prawictwo pospolite 152
chodakowska ma ciało do d**y , jest aseksualna . Chyba tylko kobietom sie podoba Ale dla zdrowego chłopa jest aseksualna

Gość gość
twoj gust prawictwo tez jest okropny, wklejasz same suki i l********gi

Gość gość
Chodakowska to przesadnie umięśniony babochłop ze sztucznymi cyckami, już wolałabym mieć nadwagę niż wyglądać jak ona. Ja też lubię jeść i nie przepadam za jakąś przesadną aktywnością fizyczną. Ale mam Hashimoto i trzeba było kilka zmian w swoim życiu wprowadzić. Z ograniczeniem słodyczy i chleba nie było tak źle, bo uwielbiam warzywa pod każdą postacią. Najgorzej było zmusić się do regularnej aktywności fizycznej, ale teraz weszło mi to w krew. A ty może zapisz się na zumbę albo jakiś aerobik. W grupie i przy żywiołowej muzyce zawsze raźniej i weselej.

Gość gość
Mam to samo. Najwazniejsze ze dobrze sie czuje,zreszta wszystkim sie taka podobam,bo kiedys byłam chudzinką i wygladałam strasznie. No jak Chodakowska to nie chcialabym byc,bleeee. Wole siebie,mam duze cyce,fajny tylek,taka typowo kobieca figura,no moze troche taka murzyńska,no ale ideałów nie ma.

Gość gość
Autorko a dzieci masz?