Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za kilka miesięcy stuknie mi 40stka

Polecane posty

Gość gość

a ja nadal samotna,nie mam dziecka.czuję,ze zmarnowałam swoje zycie.nic mnie nie cieszy, ciągle chce mi się plakac. praca kiepska,brak znajomych,wlasnego mieszkania....czyli porazka na calej linii.....

Gość gość
ale zdrowa jestes, znajdziesz sobie kogos zacznij dbac o wyglad i udawaj glupia przy facetach to sie uda nie ybc samej

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
a skąd ten pomysl,ze nie dbam o soebie? jakas wielka intelektualistka tez nie jestem i nie wywyzszam sie przy innych

Gość prawictwo pospolite 152
na dziecko to w twoim wieku za pozno , ale faceta mozesz sobie znalezc , co nie chce dzieci

Gość CośCipowiem
Wolałabyś 3 dzieci z facetem, który się Tobą nie interesuje? Pomyśl, że zawsze jesteś na lepszej pozycji będąc samą niż uwięzioną w 4 ścianach. Możesz robić co chcesz, jechać gdzie chcesz, nie jesteś uzależniona od kogoś ani ktoś od Ciebie. Ja mam za sobą 2 poważne związki, które miały być po grób. Co się okazało? Jedna się puściła z kolegą w pracy a drugiej odwaliło bądź pokazała swoje prawdziwe, egoistyczne ja. Jestem teraz sam i ciesze się, że nie myślę już o tym i spokojnie zasypiam bez kłębiących się myśli w głowie. Jestem w podobnym wieku do Ciebie i uwierz mi, nie narzekam.

Gość gość
ja sie z toba ozenie chate mam:-)ile kg se liczysz bo dziury w wersalce niechce mieć wygniecionej;-)

Gość gość
Życie różnie się układa. Myślę, że jeżeli bardzo Ci na czymś zależy to powinnaś to zrobić, np. znaleźć partnera, pomyśleć o dziecku albo postarać się o własne mieszkanie. Wiadomo, że nie od razu, ale małymi krokami można zawalczyć o swoje marzenia. Jesteś w takim wieku, że marzenie o dziecku /o ile takie masz/nie powinno już czekać, na resztę rzeczy masz czas, nic na siłę.

Gość gość
zapisz sie na zapisani sobie pl

Gość gość
nie ejst za pozno na dziecko, ale dzialaj szybko !

Gość gość
nie jestem typem samotnika dlatego ciezko mi cieszyc sie z tego aktu ze jestem sama. nigdzie nie wyjezdzam bo ama nie lubie,wszystkie urlopy spędzam samotnie,nawet na spacer nie mam z kim isc.

Gość gość
Ja mam 35 lat i jestem w takim samym położeniu :O

Gość gość
Na dodatek wyglądam na 22-25(opinia innych) nikt poważny się mną nie interesuje, jeśli już to małolaty po dwadzieścia parę lat :(

Gość gość
35 to jeszcze masz sznase,kilka moich znajomych w tym wieku poznalo kogos ,wyszly za maz i urodzily dzoecko jeszcze przed 40stka. dla mnie juz nie ma ratunku :-( nic mi sie nie chce ,ciagle lapie dola :-( samotne weekendy, nie mam z kim wyjechac na wakacje :-(

Gość gość
Mam tak samo, ale 37 lat

Gość gość
Tylko, że ja nie chcę męża i dzieci i tak cały czas trafiam na niedojrzałych dupków

Gość gość
no skoro nie chce męza i dziecka to jestes w innej sytuacji niz ja