Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakieś kobiety po 30stce które są piekniejsze niż te mlodsze??

Polecane posty

Gość gość

znacie takowe??zadbane i mlodo wygladajace ? bo ja nie znam niestety.. po 30-stce same lochy sie robią juz z kobiet ,ktore nawet za mlody wygladaly jak boginie.

Gość gość
co to znaczy lochy?

Gość gość
Co ty opowiadasz? Teraz właśnie nastolatki wyglądają jak lochy. Żrą te fast foody popijając colą, na głupi spacer nie pójdą, bo uwiązane do laptopa, malują się już w podstawówce, niszcząc cerę i mają siano na łbie od rozjaśniaczy... Co z tego, że ciała mają młode, skoro tłuste i sflaczałe? Ja sama jestem po 30. i wyglądam lepiej niż one, bo uprawiam sporty, nie jem syfu i nie nakładam tony tapety na twarz.

Gość gość
Większość kobiet lepiej wygląda około 30. Da wtedy doinwestowane. Chyba że jakieś patole .

Gość gość
chyba snisz ty przede mną.. ja widzę nastolatki i widze jak wygladają..dawniej tak slicznych nastolatek nie bylo za mych czasów..poprostu coraz ladniejsze dziewczynki są teraz w szkolach.. zadbane..od malego uczone jak zdrowo jesc i sporty uprawiają... te po 30-stce mężatki to zaniedbane i zapuszczone ..czesto bez makijazu chodza jak urodza dzieciaka..bleeee

Gość gość
Sorry ale Noe zgodzę się. Pójdź sobie tp pierwszego lepszego klubu czy nawet na ulicy. Kobieta około 30 to styl szyk dobre perfumy fryzjer itd. A nastolatki może i są ładne ale nie ma tej seksualności.

Gość gość
Moje koleżanki 30-ki, 30-ki + zachwycają się moim ciałem i figurą, a ja mam 43 lata i kompleksy jak każdy.

Gość gość
gość dziś Bzdury, bzdury, bzdury... Moja matka jest szkolną pielęgniarką, robi te wszystkie badania bilansowe i mówi, że jest coraz więcej otyłych lub z nadwagą dzieci i nastolatków. Wady postawy od nieuprawiania sportów to już plaga. Tak samo jak wady wzroku od gapienia się godzinami w ekran. A od kiedy brak makijażu jest oznaką zaniedbania i zapuszczenia? Po co mam katować twarz jakimiś mazidłami? Tym bardziej, że nawet jako nastolatka nie miałam żadnych problemów z cerą. Krem BB, mascara i wystarczy. Wiele kobiet po 30. wygląda rewelacyjnie, bo mają pieniądze na siłownię, kosmetyczkę i zdrowe jedzenie. Widzisz taką i nawet nie wiesz, że jest po 30. :D

Gość gość
Kobieta około 30 to styl szyk dobre perfumy fryzjer itd. Czy każda? Wątpię.

Gość gość
Nie obchodzą mnie wszystkie. Wszystkich I tak nie przelece :) Ale jest ich dużo, a pytanie było czy jakieś znam.

Gość gość
Głupia dyskusja. 30stki zdarzają się sexy jak mają gust i kasę i okropne zaniedbane tak i nastolatki. Jedne są szczupkutkie, ubrane jak z magazynu modowego a są i tluste, zaniedbane młode dziewczyny. Na pewno warunki fiz.te drugie mają lepsze ale finansowe dojrzały kobiety. Poza tym mają o nieco lepsza świadomość seksualna. Niech pary łączą się tak jak powinny. Nastolatki z nastolatkami a dojrzali z dojrzalymi.

Gość gość
Kobieta około 30 to styl szyk dobre perfumy fryzjer itd. Czy każda? Wątpię. X Oczywiście, że nie każda. Ale też nie każda jest zapuszczoną lochą, jak to określa autor tematu. Pewnie, że trudniej utrzymać zgrabną figurę i ogólnie zadbać o siebie w nawale zawodowych i domowych obowiązków, ale da się. Co pokazuje wiele kobiet.

Gość gość
dziś Absolutnie się zgadzam. 20latki to prawie jak nastolatki. Rozwydrzone, nie wiedzą czego chcą, nadrabiają słodką miną i krótką spódniczką. Niby kobieta, ale w głowie jeszcze siano. Kobiety po 30stce zazwyczaj już mają wiele doświadczeń, akceptują siebie i swoją seksualność, lubią mężczyzn i być adorowane.

Gość gość
Oj tak zazdrośnice , uogólniajcie dalej, ze niby młodsze są gorsze :P Czysta zazdrosc z was wylazi...

Gość gość
To autor uogólnia. Że po 30. to już same zaniedbane staruszki. Leczcie się frajerzy, bo ani nastolatka, ani 30. was nie chce i odreagowujecie frustracje na kobiecym forum. :D