Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę popełnić samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

Kiedy słyszę jakiekolwiek opinie na swój temat, wszyscy uważają, że mam idealne życie. Przy składaniu jakichkolwiek życzeń słyszę: nie mam nawet co ci życzyć, bo wszystko już masz. Słyszę ciągle, że jestem ładna, szczupła, wysportowana, jestem duszą towarzysta, inteligentna i w ogóle oh ah. Przez całe ferie jednak widziałam się tylko z jedną osobą i to w dodatku raz, cały czas siedzę w domu. Nie tak, że unikam kontaktu. Bardzo chcę się z kimś spotkać, iść na imprezę. Nie mam jednak z kim, nie mam do nikogo napisać. Mimo, że w szkole wszyscy ze mną rozmawiają (lub o mnie), mam ''miliony lajków'' pod zdjęciami, nie mam nawet do nikogo napisać. Nikt nie pisze do mnie. ''Najlepsza przyjaciółka'' opowiada mi zawsze przez parę godzin o swoich imprezach, a gdy ja zaczynam, nie zadaje żadnego pytania i po chwili temat się kończy, a ona ma to w sumie w d***e. Czuję się samotna, obgadywana, wyśmiewana, brzydka, gorsza od innych, nie mam nawet ochoty wychodzić z psem na spacer, cały czas czuję się oceniana. Co wieczór wydaje mi się, że wszyscy byliby szczęśliwsi jeśli bym umarła i sarkastycznie uśmiecham się, że dopiero wtedy by poczuli, że tak naprawdę nie mam nikogo.

Gość gość
Nie gadaj nie jest tak źle.

Gość gość
Znajdź coś co cię interesuje i zapisz się na to. Np. pływanie czy coś, a będziesz miała co robić i z kim pogadać.

Gość gość
Czuję się samotna, obgadywana, wyśmiewana, brzydka, gorsza od innych, nie mam nawet ochoty wychodzić z psem na spacer, cały czas czuję się oceniana. To się nadaje na kozetkę do psychologa. Serio. Niskie poczucie własnej wartości. To się leczy.

Gość gość
Zmień towarzystwo koniecznie.

Gość gość
Dodaj jeszcze z dwie słit focie na fejsika to ci samoocena zaraz wzrośnie :).

Gość gość
Co ty wiesz o życiu ...

Gość Turkuć
E tam. Przejdzie ci.

Gość gość
Ile masz lat jeśli mniej niż 60 to wszystko co najlepsze przed tobą .

Gość gość
autorko.. ile masz lat ?