Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam się malować

co złego jest w makijażu?

Polecane posty

Nie ma nic złego w makijażu, jeśli jest on starannie zrobiony.

Gość gość
a czemu piękne kobiety w klasą miałyby zadawać sie z puszczalskim kogucikiem który spędzia czas rozmawiając o makijażu?

Gość gość
sam udowodniłeś, że można być naturalnie ładnym i nosić mocny makijaż w ob u wersjach wyglądając dobrze. Teraz idź i to przemyśl.

Gość gość
Piękna kobieta ma często piękną duszę. Ma pewność siebie i wie czego chce. Uwielbiam rozmawiać z pięknymi kobietami. Nie są zawistne, zazdrosne bo znają swoją wartość, a przy tym są takie naturalnie zmysłowe. Już sama dyskusja z nimi jest ekscytujaca. A z taką tapeciarą o czym rozmawiac o promocji na dziale kosmetycznym?

Gość gość
w życiu nie wpadłabym na pomysł rozmawiać z kimś o makijazu, zwłaszcza z facetem...ciebie natomiast ten temat wyraźnie fascynuje. Pewnie, mogę ci opowiedzieć o mojej kolekcji cieni do powiek, ale nawet mnie nie interesuje mówienie o tym więc nie wiem czym ty się tak podniecasz...

Gość gość
że można być naturalnie ładnym i nosić mocny makijaż x Nie można, bo nawet ładna dziewczyna będzie brzydsza kiedy zmyje makijaż który jeszcze bardziej dodawał jej urody. Ja współczuję młodym facetom, bo pewnie większość z nich nigdy nie widziała kobiety bez makijażu, stąd ich olbrzymie wymagania co do urody kobiet... zrobionych kobiet. Przecież teraz nawet w podstawówce dziewczynki się malują.

Gość gość
Nic nie udowodnilem to ty wyszukałas jakies zdjecie i szukasz potwierdzenia w swoim poście. Denerwuje mnie że namawiacie piekne naturalne dziewczyny do noszenia tego wszystkiego i jeszcze sie tym szczycicie. To wy jesteście gorsze bo musicie tyle tego używac nie one. I to wy jesteście uzależnione od tego i to też nie jest dobre.

Gość gość
malujcie sie tylko na specjalne okazje, kosmetyki bardzo niszcza skore i przyspieszają proces starzenia;

Gość gość
ona nosi całkiem mocny makijaż, przyznajmniej na większości fotek z dwóch pierwszych stron w googlach. Dużo konturowania, cieni itd. Sama mam wyraźny makijaż, a nie kombinuje tak jak ona. Więc owszem, udowodniłeś dokładnie to - że nawet ładne osoby są malują ;)

Gość gość
gość dziś - jak nie można jak można? I nie wiem jak ty, ale ja malując się patrze czy mi sie podoba, a nie myślę o facetach....

Gość gość
Hahahaha co za prostak tu sie wypowiada :D chuj ci do tego, ze kobiety sie malują. Nie podoba się to weź sobie faceta. W ogóle, żeby kłócić sie o makijaz.... Tego to tu chyba jeszcze nie bylo. Idę po popcorn :D

Gość gość
ona też musi? Nie. Mimo się maluje. I większość kobiet robi dokładnie tak samo. Sama nie uważam, że muszę się malować bo lubię swoją twarz, ale lubię też malowanie się tak jak lubię ładne kolczyki ;)

Gość gość
Szkoda z wami dyskutować mało się nie zesracie aby wyszło na wasze. Prawda jest taka że gdybyście sie czuły dobrze w makijażu nie szukałybyście akceptacji jego na forum i nie zakładałybyscie tematu o nim. Idę spać. Moj apel jest taki nie zachecajcie mlodych dziewczyn do makijażu bo tylko szkoda ich cery.. Powinny akceptowac siebie w swoim jak najbardziej naturalnym wydanium. A nie idę ulicà a tu jakaś młoda wytapetowana jak jakaś lampucera spod latarni. To nigdy nie jest, nie było i nie będzie dobre.

Gość gość
ale ja nie lubię naturalnego wyglądu. Jest nudny...codziennie mam wyglądać tak samo? :D wolę się malowac, a jak mi się znudzi to się nie maluję. I jestem młodą dziewczyną ;)

Gość gość
21:36 zobacz jakiego języka używasz dopiero potem pomysl czy przypadkiem sama nie jesteś prostaczk

Gość gość
Nie macie ważniejszych problemów? Chcecie nakładać tapetę (jesteście tak do tego mocno przekonane) nakładajcie nie chcecie to tego nie róbcie. Ale żeby zaraz o tym temat zakładać litości o_0

Gość gość
Fakty są niezaprzeczalne, kobiety z natury atrakcyjne nie muszą się upiększać makijażem, stosują go tylko na jakieś okazje. A malują się przeciętniary i brzydkie, bo mocny makijaż maskuje brzydotę i odwraca uwagę.

Gość gość
ale ty jesteś głupia...już ci ludzi tłumaczyli, że makijażu nie nosi się tylko do ulepszania urody. Sama noszę bo mi się podoba, chociaż niekoniecznie mnie upiększa :D

Gość gość
Dokładnie. Jestem kobietą i jestem tego samego zdania przeciez konturowanie zmienia calkowicie ksztalt twarzy. Oszukują same siebie ze to co nakladaja to normalna i naturalna kolej rzeczy. Nie kochane to nie jest naturalna i normalna rzecz to jest retusz jak w photoshopie tylko za pomocà kosmetykow. Jestescie sztuczne jak te laski z magzynów po retuszu.

Gość gość
makijażu nie nosi się tylko do ulepszania urody. Sama noszę bo mi się podoba x Tak, tak dalej to sobie wmawiaj i już widzę że nosisz makijaż dla zdrowia pomimo tego że cię oszpeca :P Baba zawsze znajdzie usprawiedliwienie na wszystko.

Gość gość
noszę taki makijaż: http://www.aolcdn.com/photogalleryassets/mydailyuk/931071/debbie-harry-620a-090910.jpg On nie jest naturalny, nie ma w nim konturowania i nie "polepsza" urody. Po prostu mi się taki podoba. Gdyby mi zależało na podobaniu się jakimś facecikom na ulicy czy wyglądaniu ładnie według opinii publicznej to pewnie wybrałabym coś modniejszego, a nie makijaż sprzed 40 lat :D

Gość gość
Bez wzgledu na to w jakim celu kobieta nosi makijaż czy to ze chce cos ukryc,polepszyc,lubi sie malowac,makijaz to nic zlego. Maluja sie stare i mlode, ladne i brzydkie.Te panie ktore sie nie malują niech przestaną krytykować makijaż bo jest on od wieków to juz nigdy się nie zmieni.

Gość gość
O ja pierdzielę makijaż straszny, widać że lubisz zwracać na siebie uwagę i być w samym jej centrum. Kompleksy jakieś?

Gość gość
nie? Wręcz przeciwnie. Po prostu podoba mi się ten makijaż. Podobno o gustach się nie dyskutuje, a widzę, że mamusia nie nauczyła cię szacunku dla preferencji innych ludzi. A kompleksy mają raczej ludzie panicznie bojący się innych

Gość gość
Kobieta o przeciętnej urodzie lub brzydka bez makijażu to porażka.

Gość gość
ładne kobiety nie potrzebują makijażu a prawie każda ma makijaż na codzień

Gość gość
bo makijaż to nie jest kwestia potrzeby? Więc nawet te ładne mogą po prostu chcieć się malować.

Gość gość
Kazda kobieta jest inna,jedna lubi kupowac i testowac odzywki i szampony do wlosow,druga buty,trzecia bizuterie,czwarta akcesoria do kuchni,czwarta firany do domu a piąta kosmetyki. Nara.

Gość gość
niektórzy najwyraźniej nie rozumieją, że ich gust nie jest uniwersalny

Gość gość
A tu nadal kłótnia...