Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam się malować

co złego jest w makijażu?

Polecane posty

Gość gośćgonzago
ja lubię się malować i tyle,dla mnie makijaż jest jak ładny ubiór,nie stosuję na codzien szminek ani krzykliwych cieni czy ciemnego fluidu,tak jak któraś z was napisała sama dla siebie lubię ładnie wyglądać i tyle

Gość gość
Wiec "naturalne piękności bez wad" czemu nie jesteście w tv i na wybiegach ?? :D:D

Gość gość
bo tam by je malowali :P

Gość gość
kobiety bez makijażu są brzydkie i obleśne ble

Gość gość
ja się dowiedziałam, że mój makijaz tez jest be....więc w ogóle nic tylko torbę na głowę założyc

Gość fili_er
Co jest złego w makijażu? Źle zrobiony make up! Najgorsze są pajęczynowa rzęsy albo mega grudy!

Gość gośćsoki
a tam ble i ble, makijaż trzeba umiec robić lata praktyki ;] i dobre kosmetyki, nie lubie za ciemnych podkładów i tak jak wyzej grubych rzęs

Gość Malinkakruszynka
Az dziwne, że ktoś może uważać makijaż za zły. Przecież tak upiększa nasze życie :) Może rzeczywiście tylko taki za mocny, przegięty i jeszcze z kosmetyki złej jakości, ten to może szpecić. Ale jak się użyje dobrego podkładu, fajnego tuszu do rzęs i markowych cieni do powiek, no i różu....mmm, tak to makijaż może tylko zachwycać! Zwłaszcza jak rzęsy są bardzo kobiece, takie długie lubię najbardziej, ale nie doklejane.

Gość gość
Mezczyzni chca rownie ladnych kobiet co oni a tu sie okazuje co druga pasztetem z makijazem

Dokładnie! Teraz to już reklamują tusze, które dają efekt rzęs jak sztuczne ale ładniej wyglądających! W TV ostatnio słyszałam nawet o skrzydłach motyla :D

Gość gość
Kobiety nie chodzą nigdzie bez makijażu bo ludzie i zwierzęta by się bały a rośliny by obumierały.

Panowie też niekiedy nie grzeszą wyspaną , wypoczeta ,świeżą buzią bez skaz- nie tylko my kobiety mamy niedoskonałości, ale my je próbujemy lekko ukryć ;] Kostka89, piękne rzęsy dodaju tyle uroku,że czasem nie trzeba nic więcej, ale doklejanie jest kosztowne i bardzo niszczy, tusz który dał by taki efekt byłby super

Gość gość
Tak naprawde co kogo obchodzi jak kobieta wyglada bez makijazu?

Gość fili_er
Kostka_89 Myślę, że chodzi Ci o tusz Loreal FLW Sculpt :) Rzeczywiście daje taki efekt rozpostarcia :)

Gość Malinkakruszynka
@fili_er Czy mam rozumieć, że masz ten tusz i używasz? W reklamie to ja go też widziałam, ale to tylko reklama.

Gość fili_er
Tak mam ten tusz i jestem jego wielką fanką. Do malowania potrzeba trochę wprawy, ale efekt wynagrodzi Ci te ćwiczenia :)

fili_er przeczytaam Twój wpis i poleciała sprawdzić takowy tusz. Faktycznie jest nowy FLW od L'oreal o naziwe Sculpt , ma silikonowy grzebyczek lekko podkręcony. Pani na reklamie ma podkreślona każdą rzęskę,ale tak jak piszę Malinkakruszynka reklama to reklama. Czas więc stestować czy i ja będę miała skrzydła motylka:D

Gość fili_er
Będziesz zadowolona, ale nie zniechęcaj się po pierwszej probie. Na początku tusz może być troszkę ciężki we współpracy.

Tak, o ten tusz mi chodziło! Kupiłam już go i jest naprawdę fajny :)

Gość Malinkakruszynka
Ja też - poszłam, zobaczyłam i kupiłam. Super od pierwszego użycia! Reklamy nie zawsze kłamią, jak się okazuje;) Wieczorem, w sobotę idę się znajomym pochwalić nowymi rzęsami, tzn. moimi.

Gość gość
Makijaż to nie jest nic złego, oczywiście będzie koniecznym zdecydować się na skorzystanie z najlepszych rozwiązań, które są dostępne obecnie na rynku. Jeżeli wygląda się przeuroczo w makijażu, to koniecznie należy się nim pochwalić na www.utalentowani.pl :)