Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qwertkaaaaaaaaaa

Slabiutka druga kreska ledwo widoczna

Polecane posty

Gość Qwertkaaaaaaaaaa

Dzis, max.jutro moj termin miesiaczki, zrobilam z porannego moczu test o czulosci 10. Patrzylam na niego okolo minuty, nic sie nie pojawilo, wiec go odlozylam. Wrocilam jaakies 10 minut pozniej, moze 15, ale nie wiecej, i zauwazylam bardzo delikatna kreske, rozowa, nie tylko wyzlobione miejsce, ale naprawde slabo widoczna, najlepiej pod lekkim katem i nie pod swiatlo. Rano powtorze test i pojde na bete, chcialam sie tylko doowiedziec czy ktoras miala podobna sytuacje i byla w ciazy.

Gość gość
2 przed okresem zrobiłam test i była bladziutka kreska. Po chyba 4 dniach beta wyszła 71. Ta moja kreska ma już ponad 3lata i właśnie zasneła :)

Gość gość
Serdeczne dzieki za odpowiedz! Zycze wszystkiego dobrego Wam, mam nadzieje, ze i ja kiedys bede mogla tak powiedziec :) Ta kreska naprawde jest delikatenka, ale jest, moze jeszcze niskie stezenie mam, ah. Chcialabym juz miec pewnosc.

Gość gość
Wynik testu patrzy się w przeciągu 5 minut, po tym czasie może być fałszywie dodatni (sama tak miałam) Więc lepiej zob rano i zobacz od razu a jak nie to cekaj na okres ewentualnie umów się D lekarza :)

Gość gość
Ja moja kreskę zobaczyłam po godzinie i właśnie sie kapie. Druga było widać na drugi dzień.termin mam na czerwiec :)

Gość gość
Ja 4 dni po terminie miesiączki miałam blada kreskę. Obecnie ma ona 5 miesięcy :)

Gość Qwertkaaaaaaaaaa
Jejusiu, czyli czasem jest tak, czasem inaczej, ale wiecej Was mowi, ze nawet bladzioch oznaczal ciaze! Dajecie nadzieje.. Objawowo czuje sie inaczej, ale juz tyle razy w nieudanych cyklach wkrecalam sobie objawy, ze teraz juz nie biore zadnych pod uwage. Jedynie sikania czestego nie moge przeoczyc, bo co chwile w toalecie jestem. Ale to tez moze byc przeziebienie pecherza. Ta kreska jest naprawde delikatniusia, ale jednak jest. I rozowa, nie tylko miejsce na kreske.. Mam nadzieje, ze sie potwierdzi wynik beta.

Gość gość
Ja bym się nie nakręcała bo rozczarowanie potem boli... Jak jest ciąża to z reguły kreska nawet blada pojawia się po kilkunastu sekundach a nie po 10ciu minutach. Wtedy może to być cień z płytki testowej a kobieta już się "napali". Zwłaszcza, że test o dużej czułości jest.

Gość gość
Dokładnie ją robilam test o 14 przed praca i wyszła ciemna wyraźną kreska, nie napalaj się bo po tyłu minutach może być zły wynik. Powtorz test by mieć pewność. Powodzenia.

Gość gość
Zrób zdjęcie i wrzuć :)

Gość gość
Jeśli kreska pojawiła się później niż przewiduje instrukcja, to jest duże prawdopodobieństwo wyniku fałszywie dodatniego. Jeśli natomiast pojawia się o czasie nawet bledziutka, to ciąża... albo nowotwór.

Gość gość
jesteś trochę w ciąży :)

Gość gość
Podepne sie pod temat. Mam podobny problem. Zrobilam test tez o czulosci 10 w 31dc, gdzie cykle mam 33dniowe. Nie wiem co mnie podkusilo. Wyszlo mi cos takiego po 5 minutach http://zapodaj.net/8c32005ffde26.jpg.html Zdjecie troche rozjasnilam, zeby bylo widac to, co aparat nie ujal. Co myslicie?

Gość gość
ja też robiłam dziś;) wlasciwie robie codziennie od tygodnia. Wczoraj pojawiła się bladziuteniuńka po 10 min, wczoraj wieczorem bladziuteniuńska po 5 min. Dzis rano po 2-3 minutach nadal blada, ale jest;)

Gość gość
No to chyba jestes do przodu i juz mozesz sie cieszyc? ;) ktory dc, juz po teerminie @ czy przed? A co sadzisz o moim? Mozna go uznac za pozytywny?

Gość gość
Chyba tak...

Gość gość
Przecieztam jest miejsce ja kreske,ktorej nie ma.. Litosci,kobiety,nibt dorosle

Gość gość
jednak ciaza, potiwerdzona beta ;D

Gość gość
Gratulacje :)

Gość gość
Jak ja robilam test ciazowy to na ulotce pisalo zeby nie kierowac sie odcieniem kreski tylko czy jest czy nie ma ;)

Gość gość
Ten wynik jest NIEWAŻNY, po prostu go powtórz. U mnie taka kreska nie oznaczała ciąży.