Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 16 letnia córka uprawia seks!

Polecane posty

Gość gość

Mam córkę 16 letnią (rocznikowo 17). Zawsze była rozsądna, nie pali, nie pije, nie spotyka się ze złym towarzystwem, oceny ma dobre, nawet bardzo dobre. Ma chłopaka z który jest juz ok 9-10 mięsięcy, którego tez zawsze miałam dobre zdanie, kulturalny, nie pije, nie pali, dba o moja córkę, prezenty jej różne sprawia itp. Ostatnio córka zostawila wlaczony komputer gdy z nim pisała i poszla do toalety, zerknelam na niego a tam rozmowy, które wyraźnie świadczą o tym ze juz to robili. Co mam zrobić? Jak wytłumaczyć córce, ze jeszcze nie czas na to?

Gość gość
A właśnie że w jej wieku, to już czas. To co robi, jest normalne.

Gość gość
Jeśli to nie prowo, to niczego jej kategorycznie nie zabraniaj, bo zrobi po swojemu. Choćby tobie na przekór. Najwyżej powiedz jej, że grosza złamanego nie dostanie ani żadnej pomocy, gdy dzieciaka zmajstrują. :P

Gość gość
Ale ona zazwyczaj słucha jeśli ją o cos poproszę, wiec sadze ze jesli bym ja o to jakos poprosila jakos zaczela dobrze rozmowę to może bym ja przekonala, tylko nie wiem jak

Co jest przy niedzieli nagle wysyp takich tematów o małolatach uprawiających seks?Jak nie komputer przejrzany to telefon..Prowo.

Gość gość
A ty byś chciała żeby w jakim wieku zaczęła uprawiać seks ? Jak będzie miała 30 lat ?

Gość gość
Co do tego żeby jej powiedziec ze w razie gdyby zaszla w ciaze nie dostanie ode mnie pieniędzy. Nigdy tak nie powiem, może na mnie liczyć nie ważne co się stanie i nie ważne jak zle rzeczy by robila, po prostu martwię się o nią i nie chce żeby później czegos zalowala. Wiem ze ro rozsądna dziewczyna ale i tak się martwie

Gość gość
Wszystko będzie dobrze. Nie martw się :)

Gość gość
Może troche offtop ale jak nudzi się Wam seks z partnerką to warto spróbowac czegos innego. Nasz związek uratowały sex telefony. Zacząłem od profesjonalistek z http://boginiesexu.pl/ a one tak mnie wyuczyły, że teraz swoją żonę doprowadzam do orgazmu przez telefon. Mówie Wam fajna odmiana!

Gość gość
Autorko. Tak szczerze. Ile miałas lat jak zaczełaś?

Gość gość
Pewnie wczesnie a tero zgrywa wtorny dziewice

Gość gość
Szukam kogoś do sexu przz telefon. Nazywam się Natalia, znajdziesz mnie na http://kordelia.org/ jestem samotna i przez to bardzo nieszczęśliwa ponieważ brakuje mi mężczyzny, który chociaż porozmawiałby ze mną o seksie przez telefon, Moje jędrne cycuszki już czekają na to abyś je dotknął swoim języczkiem...

Gość gość
Dzis kazda sie puszcza po 15 roku zycia takie czasy trzeba sie przyzwyczaic, ze kobiety to szmaty i zyc dalej.

Gość gość
Ciekawe jak by mi zrobila loda a moze bym ja nawet w o***t puknal

Gość gość
A po co ma od ciebie dostać pieniądze? Oj ojca dziecka. :)