Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak miał zdjęcia byłej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak kilka lat temu był z dziewczyną nie mal 3 lata i maja ze sobą 3 letniego synka, chciałabym żeby utrzymywał kontakt z dzieckiem ale nie chce bo była mu to utrudnia a mój facet nic s tym nie zrobił ale zaczęłam go namawiać. Dziś okazało się ze na szafie miał zdjęcia z ta była, gdzie się całują, gdzie ona pisze ze go kocha.. Poczułam się strasznie jeszcze on mi sam je pokazał, widział ze jestem zła, nie miałam ochoty na.niego patrzeć słabo mi się zrobiło zazdrość czy coś. Widząc mnie taka spalił zdjęcia podarl i wyrzucił. Ale sam fakt ze je trzymał i to mnie.boli. Jesteśmy razem 5 miesięcy i nie powiedział ze mnie kocha, a jej to mówił i wspomniałam mu coś w stylu ze jej to mówił a on się uśmiechnął mówiąc "A tobie jeszcze nie powiedziałem". Czuje się dziwnie zazdrość i wrażenie ze z.nią był szczęśliwszy niż moje jest ze mną? Wypomniał mi też sytuscje z pierwszych tygodni naszego związku, gdy na jednym z moich telefonów który jest tylko od odbierania miałam na tapecie mojego byłego. A z tym byłym zerwałam dla aktualnego i mówiąc.szczerze w d***e miałam ta tapetę nie zerwałam uwagi. Ale czuje ze moze jemu na mnie nie zależy tak jak zależało mu na tamtej, nie wiem jak poradzić sobie z tą myślą

Gość gość
zostaw dziada i przestań trolować