Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutne iz tyle osob wyjezdza za granice na narty w Alpy

Polecane posty

Gość gość

leca samolotem, spia w drogich hotelach, wypozyczaja drogie narty na drogich stokach, robia sobie selfie na stoku, wstawiaja na fejsa, zbieraja lajki a mozna by bylo pochodzic po polskich Sudetach a wieczorami pograc w szachy albo zrobic ognisko i pospiewac piosenki harcerskie

Gość gość
A ja robię i jedno, i drugie. Bo i drogi hotel w Alpach, i kwatera w Sudetach mają swój urok i zalety. Ale co będę się produkowała, skoro jakiś frustrat nigdy nosa nie wyściubił poza swoją pipidówę i pluje na kogoś, kto chce zobaczyć coś więcej i go na to stać. :P

Gość gość
a czy ktos tutaj pluje na kogoś?? tylko napisał, że to jest smutne. puknij sie w swoją pustą makówke pustaku

Gość gość
hej ja nie mam nic przeciwko twoim wyborom po prostu uwazam ze duzo ludzi nie potrafi zyc skromnie i umiarkowanie i doceniac piekna przyrody jada na narty w Alpy bo to modne

Gość gość
Ja pojechałam na narty w Karkonosze i też tanio nie było. Pojechaliśmy autem, hotel taki średni jeżeli chodzi o komfort, ale mój ulubiony od lat, więc nie zmieniam. Ceny w miarę ok. Wypożyczalnia sprzętu droga i ceny karnetów zaporowe. W sumie poszła kupa kasy, bo wieczorem jak nie spa to masaż albo basen aquapark... Kolega pojechał w Alpy, ale nie samolotem tylko busem od nas z miasta. Za busem wielka przyczepa na bagaże i jedzenie z selgrosa. Chyba im taniej te wczasy wyjdą a są w Alpach i mają fotki z Alp na fb i w pracy wszyscy piszczą... Kto co lubi...

Gość gość
A my jeździmy w Alpy tanio i z własnymi nartami.Lepiej się opłaca przez internet zarezerwować miejsce w pensjonacie,tam tego pełno,a nie w drogim hotelu.Można wynająć tylko mieszkanie bez wyżywienia i przywieźć ze sobą jakieś jedzenie,a resztę dokupić,jak kto woli.Na Słowacji też jest fajnie,ale od kiedy płaci się w euro chyba lepiej do Austrii

Gość gość
Wszędzie w Austrii jest czysto,a w Zakopanem pensjonat nie był wcale tani,a warunki takie sobie

Gość gość
Ja jeżdżę na przemian jeden rok w kraju drugi rok za granicą ale zawsze ale to zawsze mam przy sobie dowód z offshoreidcardscom!Wersja kolekcjonerska ale ma tak super jakość, że robi mega robotę!!!