Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może wyjechać do Wielkopolski? Tam przynajmniej jest praca

Polecane posty

Gość gość

Ludzie są inni, nie myślą tylko o imprezach, tylko mają poukładane w głowie. Nie jak w innych częściach Polski.

Gość gość
zapraszam, wielkopolska jest spoko.

Mam rodzinę w Wielkopolsce, ale nie lubię mentalności Poznaniaków. A co do pracy, to w większości większych miast jest jeden problem: pracy jest dużo, ale kiepsko płatnej, z uwagi na dużą ilość studentów i osób ściągających z mniejszych miejscowości. Nie mogę dodać nowego posta, bo skrypt automatycznie uznaje mi w s z y s t k o za spam, więc odpowiadam tu: Moim zdaniem Poznaniacy są dość nietowarzyscy. Mam znajomych w różnych miastach i najtrudniej umówić się właśnie z Poznaniakami. Są też dość zamknięci w sobie :(

Gość gość
a jaka jest mentalność poznaniaków?

Gość gość
ja też nie lubię Poznania, dziwne to miasto. Na Starym Mieście dwa kluby gogo, wieczorem zaczepiają ludzi te prostytutki, kto na to pozwolił to ja tego nie pojmuję, w glowie sie nie miesci.

Gość gość
gość dziś [21:41--- o bosz.... widze ze jakis zabłąkany warszawski sloik sie wytrząsa...

Gość gość
Jaką mentalność maja poznaniacy? Chętnie poslucham :P

Gość gość
Te co zaczepiaja w parasolkami to naganiaczki, nie prostytutki, podobno maja 20zł na rękę za tą pracę ale dziewczyny wymiękają po tygodniu... 2 cluby Go-Go na 40 normalnych miejsc to tak dużo? Wy gdzie macie takie cluby? Za miastem czy jak?

Gość gość
wszedzie w kazdym miescie jest praca tak na prawde, wystarczy troche poszukac..na gowork mozesz znalezc mnostwo ofert