Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytłusta gościówa

dwa pytania o odchudzanie do odchudzonych po 30 r.z

Polecane posty

Gość przytłusta gościówa

1) mam 37 lat ,nadwaga 18 kg ,czy mimo cwiczen i diety bede miała obwisła skóre? 2) zjadłam dzisiaj 1250 kcal a spaliłam 580 ,czyli zostaje 670-czy takim sposobem sie chudnie? Sory ale nigdy sie nie odchudzałam ,jestem nowicjuszką ,będę wdzieczna za odp:)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Ad. 1 Jeśli za szybko się chudnie na drastycznej diecie, tkanka tłuszczowa szybciej znika niż może się skóra może ściągnąć / wciągnąć wówczas skóra może pozostać obwiśnięta. Masaż zwykłą oliwką jest niezbędny ponieważ zwiększa się przez to ukrwienie i skóra jest bardziej elastyczna i sprężysta. Zwiększone ukrwienie powoduje również, że limfa również szybciej krąży i odprowadzane są szybciej toksyny. Ad. 2 Chudnie się więcej spalając niż przyjmując kcal. Nie stosowałam liczenia kcal. Ale stosowałam post Daniela czyli dietę owocowo - warzywną dr n. med. Ewy Dąbrowskiej i na niej ładnie się chudnie bez obwisłej skóry ponieważ zwiera dużo wit.C Naturalna witamina C powoduje ładne ściągnięcie skóry. Możesz zobaczyć i posłuchać jej wykładów na youtub.

Gość gość
dziękuje ,ale nadal nie do końca ogarniam punkt 2,czyli powinnam przyjąc ,dla swojego zapotrzebowania 1980 kcal a spalić np 2000 zeby schudnąć? przcie padne z głodu:( łopatologicznie prosze

Gość gość
po 30 raczej nie schudniesz a jak już to będzie ci wisiec skóra obleśne,sory ale za stara jesteś na ładne odchudzanie

Gość gość k 34
Żeby skóra nie wisiała powinnaś ćwiczyć siłowo. A dietę masz zbyt niskokaloryczną, stracisz na niej głównie mięśnie.

Gość Miuoszek
Droga koleżanko.Zrób sobie najpierw badanie najlepiej genetic lab aby dowiedzieć się na co może pozwolić sobie Twój organizm,jaki masz metabolizm oraz jakie treningi będą Ci służyć.Samą dieta niczego nie wskórasz-trzeba się poruszać.A nie ma sensu abyś układała sobie jakieś bezsensowne diety i treningi sama bo więcej złego Ci z tego wyjdzie.Poczytaj na stronie geneticlab.com jakie korzyści osiągniesz dzięki temu badaniu.

Gość gość
najlepszą radą jaką mogę Ci przekazać, a którą sama zastosowałam, to udanie się do poradni coio. Specjaliści nauczą Cię jak jeść, co jeść. Dodatkowo określisz co ćwiczyć, może jakąś suplementację. Wszystko zdrowo i pod kontrolą. Tak straciłam 16 kg w 4 miechy :)

Gość gość
Poczytajcie powyżej o mieście namysłów