Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o osobie która czyta takie książki i tak się zachowuje

Polecane posty

Gość gość

1. "Jak skutecznie manipulować ludźmi" 2. "Jak wzbudzać litość i zyskać wszystko" 3. "Siła mocy paranormalnych, sterowanie myśleniem innych" osoba która to czyta oczywiście uwielbia manipulować ludźmi, wzbudzać litość i wiele osób się na to łapie, ale nie ja

Gość gość
pewnie nikt nie odpisze bo nie ma w temacie chwytliwego słowa na "t" bo czyta to akurat moja teściowa :D

Gość gość
A takie ksiązki ktos wydaje?

Gość gość
Nic nie myślę o takiej osobie. Co mnie to obchodzi? Jak mi się ktoś nie podoba to nie utrzymuję z nim kontaktu i tyle, a nie lecę plotkować o nim na kafe i brandzlować się pod negatywne wpisy :P

Gość gość
Teściowa hahahaha psychol

Gość gość
00:40 nie utrzymujesz kontaktu z osobą która wydała na świat Twojego męża? no to gratuluję

Gość gość
" 00:40 nie utrzymujesz kontaktu z osobą która wydała na świat Twojego męża? no to gratuluję " Przeczytaj ZE ZROZUMIENIEM moją jedną jedyną wypowiedź w tym temacie, przemyśl ją i wskaż mi moment gdzie pisałam o własnej teściowej. Dam Ci wtedy Nobla z kategorii "widzenie rzeczy których nie ma". Pomijając to - jeśli moja teściowa taka by była, owszem nie utrzymywałabym z nią kontaktu. Nie mam zamiaru robić z siebie sfrustrowanej męczennicy i spędzać życia z ludźmi którzy mi nie odpowiadają, po to by wylewać jad na kafe "a moja szwagierka to coś tam, a moja kuzynka to coś tam, a mój brat to coś tam." Na szczęście akurat teściową mam spoko. Czego nie mogę powiedzieć o niektórych członkach mojej własnej rodziny. Ale no jak pisałam, nie jestem masochistką ;)

Gość gość
ze chce manipulowac zeby cos uzyskac i tyle w temacie sprytna ;)

Gość gość
Tak, szkoda tylko że chce manipulować własnymi dziećmi i pewnie je od rodziny odciągnąć bo ona nagle niby zachorowała, niby to, niby śmo. Znam ten typ. Ja mam podobną teściowa i unikam.

Gość gość
Myślę, że przede wszystkim Twój post autorko jest przykładem manipulacji. A czy możesz wskazać mi autora tej publikacji jak wzbudzać litość? Sama interesuję się tematem manipulacji, ale takiego tytułu nie znam. Tak naprawdę znajomość manipulacji to dzisiaj podstawa. Wykorzystuje się ją w sprzedaży, reklamie, szukaniu pracy, zrobieniu dobrego wrażenia. Każdego dnia mamy do czynienia z manipulacją na portalach społecznościowych, gdzie oglądamy wykreowane życie znajomych. A czym są wszystkie kursy efektywnej sprzedaży, nlp i podobne, jak nie nauką manipulacji. Nawet metody wychowawcze dzisiaj tak modne, to nic innego jak manipulacja dzieckiem, by wywołać oczekiwane skutki.