Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stulej`84

ZABIJAĆ POLAKÓW TO MOJA MISJA

Polecane posty

Gość gość
heh nawet mi sie przypomina, że jak miałem trzy latka i latałem z siusiakiem na wierzchu to mama żartowała, że już przerosłem "ojca":D dopiero tera to zakminiłem:D ale jaja. śmichu miałay dziewuchy co niemiara

Gość gość
nie wiem. a co ty z policji jesteś ze ludzi legitymujesz?

Gość gość
to nie legitymuj tylko strzelaj do s****wa zanim znowu otworzy ten parchawy ryj. chyba, ze wam z uni przyszły dyrektywy,ze strzelać można tylko do złomiarzy i patriotycznych demonstracji

Gość gość
na chhoj kooorfa was trzymac jak potraficie tylko swoich pałować?

Gość gość
niezłe provo aż mi sie spac odechciało:D

Gość gość
nie jesteśmy na ty.

Gość gość
cieszy mnie to. pamiętajcie o tym jak kiedyś was do mnie przywieje

Gość gość
a teraz pan wybaczy ale mam dosyc tego forum

Gość gość
gość dziś niezłe provo aż mi sie spac odechciałosmiech.gif jak odechciało ci się spać to dzień dobry wiesz może do jakiego gimnazjum uczęszcza ten gimbaz autor tematu?

Gość gość
nie wiem i nie chce wiedzieć ale powinni je zamknąć. myśle, że tu tkwi przyczyna. załobym sie też na waszym miejscu MENem, które jest narodowe jedynie dla zmyłki. zresztą to samo tyczy sie każdej instytucji, która ma w nazwie polske, zdaje sie, że z sama Polska na czele. nie ma o co walczyć a jeszcze z pana faszyste zrobią;) koleś jest niegroźny

Gość gość
dla jeszcze większego ułatwienia można podzielić sobie ekran na dwa. funkcja dostępna od windowsa 8 spod gestu myszki;) czy to przypadek? https://pl.fotolia.com/id/66017188 a to przypadek? http://turystyka.wp.pl/gid,16752491,kat,1036543,title,Najslynniejsze-obiekty-na-swiecie-z-lotu-ptaka,galeria.html?ticaid=11666b&_ticrsn=3 a to?

Gość gość
w chój tych przypadków jestem aresztowany?:)

Gość gość
jakby co to chciałbym wiedzieć czzy za obraze uczuć religijnych czy insygniów reprezentacyjnych policji:D

Gość gość
jest pan detektywem? bo jak tak to wie pan, że takie przypadki sie nie zdarzają tym bardziej, ze stoją za tym wykształceni ludzie a nie przedszkolaki bazgrzące świecówkami.

Gość gość
może warto by sprawdzic co i kogo sie reprezentuje?;) ale to tylko sugestia. ta wiedza moze byc szokiem już nie mówiąc o tym, żebywa niebezpieczna. chociaż z drugiej strony pewnie w odziałach psychiatrycznych MSW jest całiem przytulnie:D

Gość gość
nie wiem co tam teraz przysiegacie i na co ale może warto byłoby chociaż przez jeden dzień załozyc, ze sprawy nie wyglądają tak jak wam wciska góra? nie mówie żeby robić oficjalne śledztwo ale internet chyba pan ma?

Gość gość
motywy poszlaki, podejrzeani, ramy czasowe. od razu mówie, ze każdy z tych elementów jest poza kompetencjami pana, policji, msw, prezydenta a nawet rutkowskiego. ale to sprawa dla ambitnych i najlepszych. oczywiście nie twierde, że rola ochroniarzy homosi i komunistow nie jest zaszczytna

Gość gość
jakby co to radze podejść do niej jak do kwestii przestępczości zorganizowanej;) emeryture moze c****j strzelic ale wrażenia niesamowite:) już nie mówiąc o zmianie perspektywy na świat

Gość gość
gdyby dało rade przeszkoczyc etap szoku i uświadamiania sobie pewnych faktów to od razu bym panu powiedział, ze to fałszywe dowody i sprokurowane ślady. ktoś to jednak musiał zrobic na masową skale i to w dodatku na przestrzeni setek lat. nie ciekawi pana kto? to z pana c***j a nie detektyw

Gość gość
no dobra jeszcze jedna podpowiedź. ktos kto zajmował sie ustalaniem symboliki dla róznych kultur i instytucji wiedział, że kiedyś dojdzie do ich asymilacji w mniej lub bardziej gwałtowny sposób. w dodatku miał na to wpływ w każdej z nich. jak pan mysli co widzi islamski uchodźca jak patrzy na policyjna odznake? no to juz panu mówie: mniej więcej to samo co brytyjski turysta w meczecie o ile ma mózg. tak czy inaczej ktoś to zauważy i sie tym pochwali jak np ja tutaj to robie. przypadek? otóż nie. od początku dziejów za wszystkimi ważniejszymi wydarzeniami stoi jedna organizacja. co do pańskiej działki to stoi ona również za przestępczością. tylko, że pan nieświadomie również do niej należy. niezły dylemat. A może nie? nie wiem....To już pańska sprawa

Gość gość
implikacje są dosyc przerażające a ujawniają sie właśnie w takich zbieznościach szczegółów. to są katalizatory reakcji, które ktoś przeprowadza na ludzkości. taka chemia spoołeczna. za pokolenie ciemnoskórzy policjanci świątynni będą sie modlili do tych odznak. a najśmieszniejsze jest to, że nic nie trzeba zmieniać;) jest tego więcej ale mi sie nie chce szukac i wkejać. zresztą co ja jestem? opiekunka niepełnosprawnych przychlastów?

Gość gość
co do odkryc archeologicznych i historii to przy niewielkiej inwencji można będzie wmówic ludziom za sto lat, ze w w polsce od zawsze panował islam a turkom, że pochodzą z iberii. to wszystko poparte dowodami, udokumentowane zdjęciami i potwierdzone przez wybitnych naukowców...No i co pan na to? moge jeszcze coś panu pokazać o ile to pana nie nudzi.

Gość gość
NIE SPIMY NA SŁUZBIE!!!!!! w czasie wojny grozi za to sąd polowy;)

Gość gość
ale wyjątkowo odpuszcze:)

Gość gość
koooorfa mać:O