Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Murowana_Klapa

Kobiety oglądające się za mężczyznami

Polecane posty

Gość Murowana_Klapa

Witam. Mam pytanie do ludzi pomiędzy 30-35 rokiem życia (choc zapraszam do szerszej dyskusji bez ograniczeń). Mój przyjaciel jest z kobieta ok 20 lat młodszą od siebie. Ona ma 32 lata. Facet jest atrakcyjny, nie jest zamożny ale fajnie się ubiera, ma dom i niezłe auto. Jego partnerką jest wykształcona kobieta, która ma przejściowe problemy z pracą. Zdaje się że świata poza nią nie widzi. Ona rzekomo także, ale... Kobieta wiem że lubi flirtować z innymi nazwijmy ich "kolegami". Z jednej pracy odeszła gdyż zona szefa połapała się że umizgują się do siebie. Przez kilkanaście lat owa babka spotykała się wyłącznie nie z żonatymi facetami. Czasami widuję ich jak przechodzą pod moim domem trzymając się za rękę i UWAGA! Kobieta gapi się w towarzystwie mojego przyjaciela na co fajniejszego mena - nie zerka - ona się gapi! Niedawno siedziałam przy stoliku w kawiarni - weszli oni...siedzieli, pili kawę, czule patrzyli sobie w oczy a ja chciałam podejść i się przywitać, ale zamurowało mnie - otóż obok ich stolika przeszedł jakiś wysoki facet - a ona odwróciła aż za nim głowę. Widziałam konsternację mojego przyjaciela - mam właśnie zdanie w tym temacie, ale chętnie poznam wypowiedzi Internautów. Dziękuję.

Gość gość
Baba to k*******n - więcej instynktu zwierzęcego niż kobiecości - facet powinien se dać z nia labę...

Tego nie wiemy na pewno czy jest k....em. Pytam o typ zachowań, ja uważam że to prostactwo, brak szacunku do partnera czy partnerki.

Gość gość
Żenujące zachowanie :O Sam fakt, że umawiała się z żonatymi nie dało mu do myślenia? Co ona ma w sobie, że za nią tak się ugania?

Kolego - ja o tym wiem od dawna, bo widywałam ja z tymi typami i mieszka w tej samej wsi co i ja, więc jest "znana". Ona jest chyba pokręcona raczej nie typ puszczalskiej ale raczej z kompleksami i problemami. Z jednym (jako studentka) była przez 4 lata. Od przyjaciela wiem, że uwodziła facetów jednego po drugim, tego podpuszczała, tamtego zaliczała. chcę znać opinię Internautów, co myślicie o kobietach które się oglądają za innymi, podczas gdy idą za rękę z facetem czy się do niego przytulają?

Nie nie wiem co ma w sobie: mój przyjaciel poza na świata nie widzi - widać ją kocha a mnie się zdaje że ona jego także, tylko nie wiem czy ona psychiczna jest czy udaje zaangażowanie, a przyjaciela jest mi żal.

Gość gość
Po co Ci opinie internautów? Nie wystarczy Ci to co o niej wiesz? Takie zachowanie nie jest normalne. Oglądanie się za innymi, to najmniejszy problem w tej opowieści. Twój przyjaciel dostanie po du.pie.

Gość gość
Zapewne to Autorka też wie... A może jest inaczej? Może tej kobiecie zależy, ale stare przyzwyczajenia jej pozostały...

Gość gość
A ja tam uwazam ze to puszczadlo...i tyle

Wieści z frontu - mój przyjaciel ją rzucił, po tym jak oczekiwała że ja przeprosi za opier..ol że się oglądała za innymi. Powiedział że się zachowuje jak zdzira, a ona mu jazdę urządziła - szantaż że się zabije, że jest chamem i inne nieprzyjemności - i pokazała klasę, Gwiazda.

Gość gość
to ze się ogląda nie znaczy ze zdradza chociaz to niekulturalne

Gość gość
Może to swingersi?

Gość gość
To moga byc swingersi. Moja żona też tak robi, nic złego w tym nie ma. Zaliczy sobie i idziemy dalej.

Gość gość
:-O

Gość gość
Zdradzasz żonę? Pan frajer?

Gość gość
Nie piszeta w temacie

Gość gość
Wszystkie takie to dziffki

Gość gość
a co to znaczy dzisiaj 'niezłe auto' ?? czyli jakie ??

Gość gość
Zmień forum na "motoryzacyjne" ;-D

Gość gość
powaznie pytalem jakie to jest niezle auto ??

Gość gość
Lamborghini Diablo - ZADOWOLONY? :-D fan czterech kółek się znalazł ;-D

Gość gość
nie ZADOWOLONY

Gość gość
Czemu mnie to nie dziwi???

Gość Alexandr O
Bo chciałby Doabolo, ale nie stac go będzie NIGDY :-D Bezinteresowna zazdrośc

Gość gość
Pożyczki na Dowód dla Każdego http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie! http://kredytyk.net.pl

Gość gość
DOBLO kupic to nie zaden problem ale naprawde na takie auto leca kobiety ?? :D huehue

Gość gość
Na Porsze i nawet na gorsze