Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak szybko mija zakochanie, gdy ktoś olewa

Polecane posty

Gość gość

czy szybko udało Wam się otrząsnąć z "zakochania" , gdy widzieliście, że tamtej osobie nie zależy i np. jest niemiła, olewa Was, ignoruje w jakikolwiek sposób? To przykre uczucie , kłucie wewnątrz czuję od miesięcy i zastanawiam się kiedy minie.

Gość tryk
Myślę że to zależy od kilku czynników, np. jak długo trwał związek, oraz jak silne jest uczucie o którym mowa? Znam to kłucie doskonale, czuję to ciągle. Podobno najlepszym lekarstwem na nieszczęśliwą miłość jest nowa miłość. Ale w moim przypadku to się nie sprawdziło.:-(

Gość gość
Mi na zawołanie odchodzi zakochanie :D gdy ktoś jest niemiły

Gość KamilkaKKK
Zakochanie bez wzajemności trwa dość długo ale zazwyczaj do czasu aż na naszej drodze stanie ktoś , w kim zakochamy się.

Gość gość
Tydzień i po sprawie.

sama nie wiem, trochę mnie ekscytuje "brnięcie" w to... z drugiej strony jakbym się postarała to pewnie można to zależy po prostu co jest silniejsze, jaki popęd u Ciebie, czy eros czy tanatos, u mnie to jest wyrównane i stąd nie wiem co robić, jak postąpić, po prostu zająć się czymś

Gość gość
jak komuś nie zależy, to trzeba nie mieć szacunku do siebie, żeby "zakochanie nie mijało" :P

Gość gość
tez mialem taka sytaucje (trwa to już 1,5 roku) lecz ona byla mila, sympatyczna i wogole, niestety była już zajęta (ma męża) nie mogę jej rozwalić małżeństwa - jest szczęśliwa, niech tak zostanie, a jesli chodzi o mnie to trudno. moze kiedys przejdzie ale nie jest mi łatwo o niej zapomniec, codziennie mysle o niej

Gość gość
nie wiem każdy ma inny charakter to zależy od człowieka