Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ironiczna_Mysz

Co za ch|o|oje!!!!! Znów zablokowali mojego Facebooka.

Polecane posty

Wpis o Rydzyku. Rzekomo niepoprawny politycznie i łamał zasady regulaminu Facebooka. Jakiś moher musiał mnie zgłosić, bo wszystkie moje posty są publiczne i każdy może je zobaczyć. Odblokują mnie za kilka dni mam nadzieję.

a przeklinałaś czy co zrobiłaś? widziałam dzisiaj kilka takich wpisów i memy i chyba nikogo nie zablokowali.

Nie, przysięgam. Nie używałam żadnych przekleństw. Mój post brzmiał tak: "Kochani! Idę jutro do Rydzyka na spowiedź. Nie żartowałam, on nie wpuszcza bez koperty." i wkleiłam do tego zdjęcie Jana Pawła II z filtrem tęczy LGBT. Przecież nie ma w tym nic złego? Wcale nie obraziłam uczuć religijnych. Jeżeli ktoś tak to odbiera, to trudno. Ludzie chyba nie zrozumieli też tego żartu z Rydzykiem.

mam słabość do wuzetek 😍 , ale takich nienasączonych alkoholem, wiesz, to ktoś musiał zgłosić ,może jakiś antyfan, konkurencja albo bezinteresowny złośliwiec. NIe wysłali ostrzeżenia tylko od razu ban? to trochę słabo

A Facebooka może nawet jutro mi odblokują. Zazwyczaj jest tak, że to trwa tylko kilka godzin. Chodź raz miałam blokadę na dwa tygodnie, ale to za używanie na FB pseudonimu "Ironiczna Mysz Kuku" i musiałam zmienić nazwę.

Pani Czkawka dziś x O jak miło 😍 🌼 Zalogowałam się na FB kilka minut temu i nagle bam "Twoje konto zostało zablokowane ... bla bla". Bardzo możliwe, że to jakiś antyfan.

ja zapomniałam haseł do fb, więc póki co nie mam :O kilka godzin to jeszcze znośnie, ale "raz miałam blokadę na dwa tygodnie, ale to za używanie na FB pseudonimu "Ironiczna Mysz Kuku" aż 2 tygodnie?! niby za co, przecież to nie jest obraźliwe! to ja w takim razie nie zakładam konta jako Pani Czkawka, bo też dostanę bana :O

Gość gość
To może załóż po prostu fanpage? To jest chore, dowod to realne zycie,a fejs to jednak wirtual i nie kazdy traktuje to powaznie.

Gość gość
A może chcesz go prowadzić ze mną? Byśmy pisaly o szokujących tematach z kafeterii :-D

Gość Ironiczna_Mysz
No to by było super :D A tak w oole to odblokowali mi już FB :)

te dwa wpisy były moje, ale pisałam z tel a masz może talent plastyczny? można by komiksy robić :D (ja niestety nie umiem rysować :( )

Gość gość
A mnie jeden koleś wkurzał na grupie i chaiałam mu dowalić wklejając zdjęcie mikropenisa. Nawet nie zdążyło sie wyświetlić i dostałam ban od fb na 3 dni że szerze pedofilie.Dokładnie chodziło o te zdjęcie http://www.dsdturk.org//img/tani_tedavi_resim7b.jpg Przecież to nie penis dziecka. A kiedyś mnie zablokowali na tydzien za obrażenie ciapatych

fuuu, ale obrzydliwe :O ja na fb nie piszę nic, po co mają wiedzieć, lepsza kafeteria, zero cenzury :D poza tym Ciebie fb zbanuje za rasizm, a tymczasem stronki ciapaczy gdzie machają maczetami i nawołują do zabijania istnieją w najlepsze, kilka lat :) chyba nawet w rekrutacji do ISIS go używają :D

Ja też czasami piszę tutaj z telefonu. Tylko, że strasznie się zacina, bo nie mam aplikacji do blokowania reklam na iPhone i się ciężko wtedy tutaj pisze. Czy umiem rysować? Trochę coś tam umiem. Mogę ręcznie i na pancie :) Jak chcesz to możesz do mnie napisać tutaj: ironiczna.mysz@wp.pl

A mnie kiedyś zablokowali za udostępnienie artykułu z Pudelka, gdzie Miriam Shaded powiedziała, że Mahomet to morderca i pedofil. Mimo, że nic nie napisałam, to powodem blokady mojego profilu były "ksenofobiczne" treści :O Ban trwał jeden dzień.

Gość gość
to już w tym j*****m kraju nie można własnego zdania wypowiedzieć, ot, pieprzony wolny kraj.

bo fb jest amerykański, na polskiej kafeterii można wypowiadać zdania :D uwielbiam kafe, dzisiaj było mnóstwo kazirodczych wątków podszywów i nikt nie usuwał :D Myszo to napiszę Ci mejla, bo z pewnych względów tutaj nie mogę pisać o wszystkim co chcę ( jeden z moich byłych odkrył moją tożsamość :O )

Czkawka ona klamie, niczego jej nie zablokowali. Jej facebooka obserwuje coś koło 6 osób, w tym 5 to jej profile:D