Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiększone wargi sromowe

Polecane posty

Gość gość

Mam taki bardzo wstydliwy problem, otóż mam bardzo bardzo duże wargi sromowe i łechtaczkę, mam takie od urodzenia i strasznie się ich wstydzę. Chciałabym wkoncu cos z tym zrobić ale narazie nikomu o tym nie mówiłam i nie wiem co robić.

Gość gość
Masz owy "problem" wedle swojego widzi-mi-się czy ktoś ci naprawdę coś na ten temat powiedział? Skąd wisz czy napewno są takie duże? każda kobieta ma inne rozmiary tak jak różnice w wymiarach piersi. Jesteś jaka jesteś i jeśli to tylko Twój wymysł to daj sobie spokuj. Ewentualnie pozostaje operacja plastyczna a przy tym pytanie, czy Ty naprawdę chciałabyś się poddać pod nóż tylko dlatego żeby zadowolić jakiegoś dupka?

Gość gość
Doskonale wiem i jestem tego pewna ze nie są one normalne bo widziałam na zdjęciach . Pożarem jestem dość drobna, a kiedy ubiorę się w strój widać je przez majtki kolejna rzecz to to ze nie mogę jeździć na rowerze dłużej niż 30 min a najgorsze to ze nie mam radości z seksu, pomimo tego ze moj chłopak nie widzi żadnego problemu i twierdzi ze mu to nie przeszkadza, ale mi bardzo ...

Gość szczuply90000
A ile masz lat?

Gość gość
19

Gość Szczuply9000
Odezwij się proszę na maila.. Też miałem kiedys dziewczynę która miała tak samo. Moze coś doradzę, a na pewno mogę rozjaśnić to, jak to wygląda z perspektywy faceta. kalzedonia@gmail.com

Gość Szczuply9000
Odezwij się proszę na maila.. Też miałem kiedys dziewczynę która miała tak samo. Moze coś doradzę, a na pewno mogę rozjaśnić, jak to wygląda z perspektywy faceta. kalzedonia@gmail.com

Gość gość
Operacja plastyczna warg specjalista chirurg plastyk proszę o pani maila.Skąd pani jest?Doradzę jakie zabiegi i leki stosować na ból.

Gość eleonora76
ja tez mam spore i guziczek też,(mam 47 lat), ale wiekszość facetów takie woli, każdy mi mówił że ich to bardzo rajcuje, lubią się nimi bawić , zwłaszcza młodsi, i to mnie tez bardzo podnieca. 2 lata temu jak byłam nad morzem to zauważyłam nastolatka który mi się bardzo przyglądał i że miał wzwód,(jego rodzice poszli na spacer), specjalnie wystawiłam się dla niego pupą , widziałam potem że sobie wycierał krocze i pobiegł do morza, widziałam go na jadalni też i uśmiechałam się do niego, powtórzylismy to jeszcze nazajutrz, potem chyba wyjechali,