Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzakochanaaa

zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość zzzakochanaaa

zakochałam się w żonatym, jak o nim zapomniec? kto tak miał i sobie poradził z tym?

Gość gość
ale wiesz że on cię tylko zwodzi? Ja kiedyś poznałam faceta było wspaniale ale gdy dowiedziałam się że ma żonę a nie że się rozwiódł po prostu z dnia na dzień zakończyłam relacje. Nie warto. Z nimi trzeba gwałtownie po prostu przestać się odzywać zwracać uwagę nie reagować na zaczepki

Gość gość
Ja jestem z żonatym od 3 lat i wcale nie chce żeby się rozwiódł, po co?nie spieszy mi się do kłopotów dnia codziennego.

Gość gość
Znowu ten temat. Ja też zakochałam się w żonatym przestałam o nim zakładać tematy na kafe przestałam o nim mysleć i sie uspokoiło. Kobieto idz się lecz bo już przeginasz.

Gość zzzakochanaaa
nie zwodzi mnie, jestesmy szczerzy od samego poczatku...poprostu sie zakochałam i tyle...nic mi niczego nie obiecywał. Jestemy znajomymi, wiec glupio sie nagle nie odzywac, bo wyjdzie na jaw ze sie zakochałam...nie wiem, czy potrafie udawac, ze nic nie czuje do niego.wydaje mi sie ze tez cos czuje do mnie, ale ze wzgledu na sytuacje nie bedziemy nigdy razem..to wtedy jak zapomniec ?

Gość gość
Mamy 21 wiek i jak nie jesteś w związku to masz prawo uprawiać seks i romansować z żonatym. W końcu kobiety mają prawo uprawiać seks z kim chcą! No i ty nikomu wierności nie przyrzekałaś tylko on więc ty masz sumienie czyste.

Gość gość
a co sprawiło że się w nim zakochałaś? Do gościa wyżej niby racja to on ma problem ale po co kobiecie taki facet. Jak jest singielką nie prościej raz na jakiś czas spotkać się z wolnym facetem chociaż by na sam sex?

Gość gość
Powiedz który...powiem jego żonie to się szybko wyleczysz.

Gość zzzakochanaaa
"a co sprawiło że się w nim zakochałaś?" nie wiem. łatwo sie mowi, nawet nie szukałam nikogo a tym bardziej zonatych, a tu taki scenariusz...zaburzylo to caly moj harmonogram zycia. Znacie jakies triki zeby zapomniec?

Gość gość
coś musiało być zwłaszcza że wiesz że ma żonę. Może po prostu go idealizujesz patrzysz nie na to jaki jest w życiu codziennym. Ja bym jednak poszukała związku gdzie indziej

Gość zzzakochanaaa
" Może po prostu go idealizujesz " raczej nie, widze wszystkie jego wady.

Gość gość
a on cię podrywa? Daje nadzieje? Dla mnie to wygląda po prostu jakbyś na siłę szukała uczucia a nie jesteś gotowa na związek stąd zakochanie w żonatym

Gość zzzakochanaaa
"a on cię podrywa? TAK Daje nadzieje? NIE"

Gość gość
to nie reaguj na podryw, jesteś dorosła masz swój rozum wiesz że on tym kogoś rani. Zaprzyjaźnij się z jego żoną ona najlepiej wie jaki on jest naprawdę może ci się oczy otworzą. Mnie też podrywał zajęty i prawie mu uległam ale spotkałam jego żonę i parę rzeczy o nim było dalekie od lukru jaki on mi podawał. Teraz po 3 latach ona się z nim rozwiodła my zostałyśmy przyjaciółkami a on bajeruje małolaty

Gość gość
dla niego może to też być zwykły flirt nic nie znaczące oderwanie od codzienności

Gość zzzakochanaaa
"to nie reaguj na podryw" nie reaguję. Piszę tylko, ze sie zakochałam i nie wiem jak zapomniec.

Gość gość
Kurwa tempaku nie zakładaj o nim tematów na kafe i nie skupiaj na nim swoich mysli ile razy mam ci to pisać. Daje ci gotowy sposób, a ty kombinujesz jak możesz. Skończ z tematami na kafe bo się nakręcasz.

Gość gość
zacznij chodzić na randki, ogranicz jak możesz spotkania z nim. Takie zakochanie samo przechodzi po czasie

Gość gośćgosc
Jak dlugo sie znqcie? Masz z nim dobry kontakt? Jak sie poznaliscie? Jego zona cie zna?

Gość KamilkaKKK
Takie zakochanie samo przechodzi po czasie x U niektórych nie przechodzi ,trwa latami ale to zależy od człowieka. Przejdzie jak zakocha się w innym.

Gość gość
no więc dlatego najlepiej jest chodzić na randki poznawać nowych facetów.

Gość zzzakochanaaa
"Jak dlugo sie znqcie? KILKA MIESIECY Masz z nim dobry kontakt? TAK Jak sie poznaliscie? NORMALNIE Jego zona cie zna? NIE"

koleżanka miała taki problem, juz rok próbuje o nim zapomniec

Gość gość
Kilka miesięcy to za krótko żeby poznać człowieka który i tak nie daje ci 100 % swojego czasu. normalnie czyli jak ? gdzie? Poznaj/ zainteresuj się jego żoną

Gość zzzakochanaaa
"Poznaj/ zainteresuj się jego żoną" W JAKIM CELU?

Gość gość
w celu zobaczenia jaki on jest co myśli o nim kobieta z którą jest na co dzień. Tak trudno to zrozumieć? On może i powiedział ci że ma żonę ale dalej cię podrywa. Dalej się spotykacie i to w sekrecie przed nią. Więc coś chyba jest nie tak. Jeśli chcesz o nim zapomnieć to najlepszy sposob

Gość Maraczenka
Dziewczyno, on żonę zdradza wiec nie na szans na Twoja miłość, bo Cię też odstawi. Zapomnij, zajmij się swoim hobby, pójdzie w zapomnienie

Gość gość
Albo niech cię przeleci zobaczymy czy dalej będzie o ciebie zabiegał jak dostanie to czego chce. Bo jemu tylko o to chodzi

Gość gość
Nie kontynuujcie tematu to autorka da sobie spokój i przestanie o nim pisać a to już połowa sukcesu.

Gość gość
Kochaj go dalej pielęgnuj tą miłość. Czeka cię za to nagroda i on w końcu odejdzie od niegodnej żony