Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzakochanaaa

zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość gość
a my ci tu już powiedzieliśmy. Zajmij się hobby, przestań się spotykać, pisać, odpowiadać na smsy, umawiaj się na randki. To z czasem przejdzie i tyle bo innej rady nie ma

Gość gość
11:33 gość Zgadzam się z drugą częścią Twojej wypowiedzi. Brak szczegółów o które pytamy i objawy zauroczenia

Gość zzzakochanaaa
"ok dzieki za odpowiedzi oczko.gif bardzo pomogło...urwe to ;)" ja tez juz napisałam dziekuje za odpowiedzi, a tu kolejne pytania sie sypia

Gość gość
a jednak dalej się nakręcasz jak małolata, jakby ci się zainteresowanie zajętego podobało i pochlebiało

Gość gość
Odradzam. Będziesz płakała, cierpiała, jadła czekoladę , piła , płakała, przeklinała itd. Żonaty nigdy nie odejdzie od żony. Daj sobie spokój.

Gość gość
gość dziś Odradzam. X Odradzasz jej odkochać się????

Gość gość
Szybciej to ucinaj bo jeszcze trochę i on to zrobi. Taki manewr przynajmniej pozwoli ci wyjść z tego z jakąś twarzą, a resztę obciachu on weźmie na siebie. Jeśli ma litość nad zwierzętami. Za długo będziesz się kleić bez seksu i żadnych planow to sama doczekasz się kopa w dupę od niego. Jeśli nie masz zamiaru nic poważnego zrobić z tym romansem to zawsze wychodzisz na szmatę, która wpierdala się w małżeństwo. Zaprzyjaźnić się z żoną to poroniony pomysł bo możesz jeszcze w ryj przy okazji zarobić. Lub co najwyżej nic dobrego o nim nie usłyszysz, ale jakoś dziwnie ona z nim cały czas jest. Skąd się biorą takie szmaty, chyba przez strach przed związkiem pakują się w niemożliwy układ. Masz tupet tak zabawiać się innymi. Cała twoja nędzna siła pochodzi tylko z tego, że pewnie mają jakiś kryzys w małżeństwie, a takie jak ty tylko czyhają, żeby coś z tego wykraść. Dno i kupa mułu.

Gość gość
Odradzam jej znajomość z żonatym który pobzyka i zostawi. Jeżeli ma mocne nerwy, to jest to związek lub układ jak najbardziej dla niej.

Gość gość
Za długo będziesz się kleić bez seksu i żadnych planow to sama doczekasz się kopa w d**ę od niego. Jeśli nie masz zamiaru nic poważnego zrobić z tym romansem to zawsze wychodzisz na szmatę, która wpie**ala się w małżeństwo. X Rada jest niesamowita :) bzyknac się wtedy nie kopnie w dupę. Czy się bzyknie czy nie i tak jest się szmatą, więc chyba jednak lepiej bzyknac się , przynajmniej zasłuży się na to miano szmaty :) a i przyjemność będzie :)

Gość gość
Pożre cię i wypluje zostawiając małą kupkę kostek.

Gość gość
Kiedys dalam sie przez pare miesiecy wodzic za nos kolesiowi tego typu. Nie byl zonaty , tylko w zwiazku, mieli jak to sie czesto zdarza kryzys po urodzeniu dziecka, tak mi mowil ale probowal przekonac mnie, ze w sumie to on jest wolny, ze to ze matka jego dziecka mieszka z nim chwilowo, To niby mialo byc takie rozwiazanie bo nie ma gdzie mieszkac itp. Az sama sie sobie dziwie,ze wierzylam, coz mialam 19 lat . Naprawde wierzylam ze chce byc ze mna bo z nia juz sobie wszystko wyjasnili,ona ponoc wiedziala o moim istnieniu. Skoro tak pytalam go, to czemu nie moge go odwiedzic, czemu nie moge zadzwonic o ktorej chce...wymyslal takei zreczne sciemy, tak mnie urabial ,na wszystko mial wytlumaczenie. A wszystko po to by mnie zaciagnac do lozka. Nie odzywal sie po kilka dni a potem chcial spotykac i coraz bardziej naciskal na seks. Nie spodziewal sie tylko,ze ja pojde tam i go odwiedze, w ich domu. Adres zdobylam oczywiscie podstepem.Otworzyla mi ladna blondynka, chyba cos gotowala bo byla w fartuszku i pachnialo obiadem...na scianie w korytarzu wisialo ich wspolne zdjecie, a w wozku spalo dziecko. Na poczekaniu sciemnilam ze chyba pomylilam adres i zaraz wyszlam. Kontakt z moim kochasiem natychmiast urwalam. A on? Wydzwanial, przyjezdzal. Dal mi spokoj dopiero jak powiedzialam ze go zdradzalam, mam kogos innego. Wiecie co mi powiedzial? Ze Jestem szmata bo go zdradzilam i z kims sie puszczam a jemu nie chcialam dac. :-)

Gość gość
Przyjemność z seksu to mogą mieć ci w odwzajemnionej miłości. Ostatecznie z dziwką bo układ jest jasny i służy tylko jednemu. Z kochanką to najgorsze co może być mając w tle dramaty, które mogą z tego powstać. Kończ to i spadaj było takich wiele niezdecydowanych sierot.

Gość gość
Ten z którym ja byłam był oczywiście "rozwiedziony". Mieszkał około 100 km od mojego uwczesnego miejsca zamieszkania. Spotykaliśmy się co tydzień czasem co dwa. Wszystko super romantycznie, hotele, prezenty, bajery. Zaprosił mnie na jakiś długi weekend więc się do niego wybrałam( sama bo on niby pracował do późna to był piątek). Adres miałam od niego domek ładny okolica przyjemna otworzyła mi kobieta o której wcześniej słyszałam że suka że wszystkim dawała że dzieci nie jego a jest z nią bo pracuje u teścia. Kobieta przyjemna bardzo i okazało się że cóż nie pierwszy raz się to zdarzyło, ona wie o jego zdradach ale są związani kredytami, dziećmi, to ona pracuje u jego rodziców. Musi się męczyć. Wróciłam do domu a kilka godzin później on dzwoni że kochanie gdzie jesteś. Wyłączyłam się. Był w moim mieście jeszcze raz i nawtykał mi od kłamliwych suk, niedojrzałych latawic takich tam. Najlepsze było że chciał zwrotu kasy za nasze randki.

Gość gość
Wiedziałaś, że żonaty wiec dołączyłaś do klubu suk tak czy inaczej. A co wolałabyś słuchać, że jego żona jest wspaniała? Dlatego dałaś mu d**y? Wszystkie święte.

Gość gość
nie. On mi mówił że jest rozwiedziony o żonie dowiedziałam się dopiero jak tam pojechałam

Gość gość
Jasne.

Gość gość
Wyznaj mu co do niego czujesz on wtedy rzuci żone i zwiaze sie z tobą. Rzucicie sie sobie w ramiona. A tak szczerze jprd na co ty liczysz idiotko? Buahaha moze jak wyznasz milosc to on wtedy kopnie cie w d**e i bedzie spokoj z takimi durnymi tematami na kafe

Gość gość
Ile było już takich tematów? Ile łez kobiety wylaly. X Dziewczyny-czy nie ma wolnych facetów? Czy tak źle z wami, że gonicie za źonatymi i dajecie sobie mydlić oczy!!!! Żonaci to kłamcy, manipulanci. Nigdy nie zostawią żony. Kochanka owszem, a w domu ugotowany obiad, wyprasowane i posprzatane, a ty siedzisz jak idiotka patrzysz w telefon j czekasz-Zadzwoni czy nie zadzwoni. X Nawet jeżeli się zakocha o zostawi zonę-zdarza się, to zawsze będziesz na drugim planie. Zawsze będzie skapil kasę bo alimenty, bo dzieci muszą mieć na wycieczkę, bo swięta które spędzisz sama!!!! ITD. Nie!!!! I SZANUJCIE się.

Gość gość
Faceci w tych sprawach kłamią. Nie każdy nosi przy sobie dowód na to że się rozwiódł. Nie bronią tych kobiet co dały się nabrać bo to da się wyczuć ale one były w tym czasie wolne i mogły robić co chciały. To ci faceci krętacze są winni bo jak nie tą zaciągnie do łóżka to inną

Gość gość
Każda która ma trochę doświadczenia wie, że kłamią. Gdyby się zakochał, inaczej to tylko gra.

Najlepiej jest zapoznać kogoś innego, wtedy szybko zapomnisz. Wiem to po sobie :)

Gość gość
Nie jestem z tego dumna że byłam z facetem który miał żonę ale nie wiedziałam o tym bo skąd? Spotykaliśmy się rzadko mi w sumie to odpowiadało. Byłam młoda i nie wiedziałam jakimi kawałkami karmią faceci którym zależy na jednym.

Gość gość
Odwieczna zabawa w kotka i myszkę. Dajcie na luz.

Gość gość
No oczywiście że zostawi dla ciebie żonę bo ona już mu się znudziła, a jak ty znudzisz się mu to poszuka kolejnej. Na co wy liczycie? Tacy faceci to najgorsze g****o

Gość gość
To nie takie proste zamienić na innego jeśli były uczucia i coś więcej.

Gość gość
Proste trzeba sobie tylko zdać sprawę że on nie tylko się bawi ale i rani niewinną w tym wszystkim osobę trzecią żonę lub partnerkę. I pomyśleć czy wy same chciałybyście być na jej miejscu

Gość gość
Wolalabym takiego niz takiego co niby kocha a naprawdę nie kocha tylko wygodnie mu i tak siedzi całe życie w takiej obojętności. Mężczyzna ma kochać a jak nie kocha to niech idzie do innej. Jak mężczyzna zaczyna szukać kochanki to znak, że juz dawno żony, dziewczyny nie kocha.

Gość gość
Jednym się udało innym nie. Mało to facetów zostawiło żony dla innych ? Po co ciągnąć coś co jest fikcją.