Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mata_hari_sosnowiec

czy powiedziec facetowi ze czytam jego historie

Polecane posty

Gość mata_hari_sosnowiec

Mój chłopak i ja założyliśmy wspólną pocztę z racji przygotowań do ślubu. Ślub w sierpniu. Czego Karol nie wie, to że poczta zapisuje jego historię wyszukiwania. Dziś np. oglądał już zdjęcia pewnych polskich celebrytek nago, po prostu wyszukiwał "ta i ta sesja CKM" i takie tam searche. Takie wyszukiwania pojawiają się kilka razy w tygodniu. Czy to normalne, że się ineteresuje innymi kobietami? Nie jestem tak bogato wyposażona jak te gwiazdeczki. Czy powinnam się przyznać, że widziałam to i że mi przykro? Czy szpiegować dalej? Nie czuję się z tym dobrze, ale też nie powstrzymam się aby tego nie robić - każda z nas chyba chce wiedzieć, z jaką konkurencją ma do czynienia, nawet jeśli jest to konkurencja tylko w głowie tego faceta...

Gość mata_hari_sosnowiec
Do przedmówcy. Nie, nie robię tego. Gdybym dotykała się myśląc o kimś innym - to zaczęłabym bardzo szybko porównywać faceta do tamtej osoby. I tego pewnie dzieje się w głowie mojego faceta.. Ogląda te kształtne ciałka, okrągłe pupy, sterczące kobiety i co ma mu się potem we mnie podobać? Czy to nie zaszkodzi naszemu życiu?

Gość gość
* to, nie tego

Gość gość
Eee tam to zaden problem ,kazdy normalny facet to robi ..

Gość mata_hari_sosnowiec
Gośćwkość, dziękuję za odpowiedzi. Martwi mnie to, że mam małe piersi a narzeczony (a zaraz mąż:) googluje tylko te kobiety z dużymi. Ja jestem brunetką, to są w większości blondynki. Zastanawiam się więc, czy naprawdę jestem w jego typie, czy po prostu widzi we mnie czułą kobietę, z którą można założyć rodzinę, mieć dzieci (bardzo mu na tym zależy), ale która nie zaspokaja jego pragnienia, o związku z prawdziwą kocicą.

Gość gość
dziś To moze go o to zapytaj?

Gość mata_hari_sosnowiec
jeśli go o to zapytam, nie będę wiedziała, jakie są jego typy kobiet i czego aktualnie potrzebuje.

Gość mata_hari_sosnowiec
(ponieważ zacznie korzystać z ukrytych wyszukiwań, on teraz po prostu nie wie, że oglądam na bieżąco że w pracy teraz. np. ogląda fotki Rihanny i biust Oli z klanu)

Gość gość
uuu oglada czarnulki? Pamietaj po slubie nie jedz z nim do afryki bo bedzie ciezko go na smyczy utrzymac :D

Gość gość1993
Nie przejmuj się tym faceci sa wzrokowcami i to nie ma nic do rzeczy, ważne ze Cie kocha i Cie nie zdradza.

Gość gość
No są wzrokowcami. A kobiety są emocjonalne. Czy to oznacza, że mogę sobie flirtować z każdym facetem, ponieważ jestem emocjonalna, tak samo jak mój mężczyzna jest rozgrzeszony z oglądania nagich lasek ponieważ jest wzrokowcem?

Gość gość
Twój facet siedzi teraz w pracy i ogląda cycki innych? Serio?

Gość mata_hari_sosnowiec
Serio. A ja nie robię takich rzeczy od kiedy jesteśmy razem, nie przyglądam się innym, nie podniecam innnymi. I tego samego oczekiwałabym od niego. A może to ja jestem dziwna? Może powinnam też jarać się innymi facetami oprócz niego? Może powinnam się rozejrzeć, dać mu żyć i też zająć kimś w internecie, żeby mieć taką samą odskocznię?

Gość gość
To tylko zdjecia, obrazki. Ty Jestes taka swieta i nigdy za zadnym przystojniakiem sie nie ogladalas? Wchodzac tutaj myslalam,ze chodzi o jakas kobiete, sekretne maile ,wiadomosci a tu jak zwykle rozd,uchany problem. Przestan czytac i zacznij mi ufac.

Gość gość
robisz aferę z niczego. tak samo on by mógł zrobić że go okłamujesz i śledzisz.

Gość gość
*nie mi tylko mu :-) sorki

Gość mata_hari_sosnowiec
To nasze wspólne konto, zajrzałam do historii szukając własnych wyszukiwań. znalazłam jego. Karol mówi, że totalnie nie interesują go inne kobiety. Że liczę się tylko ja. Że mam najpiękniejsze ciało na świecie. Jestem chuda, płaska, kobiety których szuka w necie są okrągłe i kobiece. Jak mam mu wierzyć, że mu się podobam?

Gość gość
niektóre kobiety domagają się takich deklaracji od facetów a później jęczą. normalna kobieta zdaje sobie sprawę że nie jest najpiekniejsza na świecie i wcale nie musi taka być dla swojego faceta. każdy facet mówiący że jego kobieta jest najpiekniejsza to zakłamany hipokryta bo nikt nie jest idealny. ważne aby się dobrze dobrać a nie okłamywać i robić wyrzuty o głupie zdjęcia.

Gość mata_hari_sosnowiec
czyli nie jestem w jego typie, bo jarałby się dziewczynami o moim typie urody (szczupła brunetka), nie cycate blondzie. Czuję się teraz jak klacz rozpłodowa. Facet widzi we mnie potencjalną matkę dla dzieci, ale nie jestem w jego typie fizycznie.

Gość gość
Ale z jakiegoś powodu z Tobą jest. Nie mozesz z nim normalnie porozmawiac o tym? Że widziałaś jakie kobiety ogląda.

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak typ faceta bo im podobają się wszystkie ładne a i nieładne też czasami.

Gość mata_hari_sosnowiec
Co mi da ta rozmowa? I tak powie co chciałabym usłyszeć, a nie prawdę. Mi mówi, że w życiu nie obejrzałby się za inną. Jak widzicie, to nie jest prawda. Jeśli mu powiem, skłamie i tak. A tak przynajmniej mam możliwość wglądu w te kobiety i sama muszę się zastanowić, czy mi to przeszkadza na tyle, że że chcę się rozstać, czy nie.

Gość gość
jest z nia, bo nie moze byc z nikim innym... prawie nikt nie jest idealny, kazdy by chcial byc z kims tam... a moze kazdy co moze

Gość gość
prawda jest taka ze jak ktos jest zakochany to swiata poza ta jedna nie widzi. druga prawda jest taka ze facet taki z libido prawdziwym to lubi roznorodnosc. Jest z kobieta co ma ksztalty, duze piersi... to oglada sie za wysoka, szczupla i plaska. I odwrotnie. Ja nawet jak bylem z wysoka to szukalem na boku niskiej. Tylko ze facet taka zdrade robic 1 raz i potem wraca zadowolony do swojej, ma 10x wiecej dla niej cierpliwosci i jest zadowolony z tego z kim jest. Relacja sie umacnia. A jak kobieta zdradza to zaraz sa emocje i problemy

Gość gość
A czemu mialby nie chciec byc z ina? Co za problem zerwac?

Gość mata_hari_sosnowiec
dokładnie - to jest powiedziane w punkt. jest ze mną, bo nie może być z jedną z tych lasek. chociaż dla mnie jest absolutnym spełnieniem snów - ja nie jestem tym dla niego. Nie wiem co dalej :(

Gość gość
Dziewczyno z lustra. Ty rozumiem nie przejmowałabyś się, gdyby facet z którym bierzesz ślub nie jarał się Tobą tak jak innymi?

Nie oczekuję aby facet się mną jarał całe życie bo nie na tym życie polega, a to, że ogląda nagie kobiety w necie to nie zbrodnia.Najlepiej jego zapytaj czy mu brakuje czegoś a jak nie to daj mu spokój i tyle.