Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc35

Kiedyś ją zostawiłem, a teraz żałuję

Polecane posty

Gość gosc35

Kiedyś byłem z kobietą przez parę lat. Znaliśmy się od studiów. Niestety ja zakochałem się w innej, zostawiłem tą, która kochała mnie. Nie wyszło. Po jakimś czasie zrozumiałem, że kocham tą pierwszą. Szaleje za nią, sprawdzam ciągle co u niej, notorycznie czekam, kiedy na Facebooku pojawi się kropka przy jej imieniu. Wiem, że ona nadal jest sama. Strasznie ją zraniłem. Zdaje sobie z tego sprawę. Ona po rozstaniu uciekła w wir pracy. Wypiękniała. Byłem taki głupi. Teraz zrobiłbym wszystko, by ją odzyskać.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim

Gość gość
to żałuj

Gość fik i hop
nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, ten związek już zakopany pod ciężarem historii, ruszaj do przodu nie do tyłu

Gość gość
Burak z ciebie. Z jedna ci nie wyszlo, to wracasz myslami do pierwszej, bo kojarzy ci sie z bezpieczenstwem i stabilizacja. Jak ci sie wczesniej znudzila, to teraz zaluj i daj jej swiety spokoj. Nie zachowuj sie jak desperat i nie stalkuj jej. Jakie to typowe u facetow. "Wyszaleja" sie i pozniej lataja za dziewczynami, ktore ich kochaly, a ktore zostawili. Pfff. Znajdz sobie teraz kolejna lafirynde, a od dobrych dziewczyn sie odczep.

Gość gość
Nie ma co żałować. Co się stało to się nie-odstanie. Tamtego związku już nie ma. Ona nigdy już Ci nie zaufa. Nie rań jej dodatkowo i nie narzucaj jej swej miłości (?).

Gość gosc35
Gdyby to było takie proste. Cały czas mam nadzieję, że ona gdzieś tam coś do mnie czuję, że może mam szansę. Kiedyś spotykając ją na mieście nie odniosłem wrażenia, że nadal ma żal. Minęło dużo czasu. Dowiedziałem się, że kończy drugie studia-psychologię. Kiedyś byliśmy na prawdę blisko i wszystko zepsułem.

Gość gość
zapomnij o niej, to jedyna opcja dla ciebie

Gość gość
Kiedys byliscie blisko, potem ja rzuciles, a ona 'wypiekniala', wiec najwyrazniej lepiej jej sie zyje bez Ciebie. Moze ma jeszcze zal za tamta sytuacje, moze juz jej przeszlo, ale jedno jest pewne - stac ja na lepszego faceta niz taki, ktoremu sie po latach przypomina, co kiedys mial i olal.

Gość gość
Dobrze ktos napisal. Jasne,kochasz. Moze siebie. Zostales na lodzie i zle ci. To tyle. To szukasz kogos,wracasz wspomnieniami. Zostaw ja w spokoju

Gość gość
Idiota. Musztarda po obiedzie . I jeszcze napisal ze wypiekniala. Ty nikogo nie kochasz tylko siebie. Daj jej spokoj, juz napewno cie nie kocha. Jak mozna takiego debila kochac. Trzeba bylo wtedy glowa myslec a nie chujem

Gość gość
J****y egoista

Gość gość
Dobrze ktos napisal. Jasne,kochasz. Moze siebie. Zostales na lodzie i zle ci. To tyle. To szukasz kogos,wracasz wspomnieniami. Zostaw ja w spokoju

Gość gość
Co za debil.

Gość gość
Jak sie nazywa taka cecha gdy facet tak robi? Pobawil sie nowa a teraz chce do starej bo wypiekniala . Czubek desperat. Ja bym tak cie kopla w jaja ze odechcialo by ci sie bab na cale zycie k***o

Gość gość
Wszyscy jednomyślnie . Daj jej spokoj

Gość gość
Hmm, jesli konczy psychologie, to powinna byc madrzejsza niz wiekszosc ludzi i z pewnoscia inaczej bedzie patrzec na Wasza sytuacje i inaczej do niej podejdzie- dojrzale, bez fochów, scen i obelg. Na Twoim miejscu delikatnie i ostroznie bym sprobowala. Nie masz nic do stracenia. W tej chwili trwasz w zawieszeniu, a tak nie mozna. Musisz obrac jakis kierunek. Powodzenia.

Gość gość
Zwykla k***a z ciebie autorze. Myslisz jedynie tym gownem co masz miedzy nogami a zreszta ty caly jestes gownem. I s********j z jej faceboka, jestes tam potrzebny jak brudny kundel w domu

Gość gość
Ale po co ma probowac, niech najpierw dorosnie! A nie zawraca desperacko komus glowe

Gość gość
15:27 on jej przeciez nie kocha, co ty mu radzisz. On ma zachciewajki, ja bym juz nie ufala chamowi , potem znowu znajdzie ktora pokocha a potem znow bedzue chcial do starej. To przyglup pusty facet bez jaj. Dziewczyna nie miałaby z nim zycia, juz plakala przez niego gdy mial ja w d***e. Teraz los bedzie mial go w d***e

Gość gość
Daj jej spokoj, plyń z gownami bo gownem jestes , nie zaslugujesz na nia

Gość gość
autor uciekl, nawet sie nie broni i słusznie bo nie ma usprawiedliwienia dla takiego, z tamta mu nie wyszlo to mu sie tamta przypomniała. Czysty egoista

Gość gość
Jesteś niesporczakiem i posiadasz krótkie, ektodermalne jelito tylne zakończone od * bytem, znajdującym się pomiędzy ostatnią parą odnóży.

Gość gosc35
I tak będę walczył :) Nie nachalnie, jeżeli powie, że nie to znikne z jej życia. Wtedy byłem głupi. Na monotonie naszego związku znalazłem sobie inną. To, że jestem największym debilem wiem i niczym nie będę się tłumaczył.

Gość gość
Próbować możesz :p

Gość gość
Jeszcze moze powiedz ze tą jest ladniejsza, szczuplejsza i dużo madrzejsza od tej w której się zakochales wiesz jak kobietę boli odrzucenie ?

Gość gosc35
Ona miała nadzieję, że jej się oświasię, że będzie ślub. Mieliśmy kryzys. Mocny kryzys-nie zakochałem się w tamtej od razu. Próbowałem walczyć, lecz dla niej najważniejsza była praca. Myślała, że ma mnie na zawsze. To niczego nie usprawiedliwia. Wiem to doskonale. Odszedłem. Wygląd w ogóle nie ma znaczenia.

Gość gosc35
Oświadczę* przepraszam za błąd.

Gość gość
Znajdź sobie taka ktora bedziesz kochal a nie taka ktora kiedys cie kochala . Ona juz cue nie kocha.

Gość gość
Może tylko Ci się wydaje ze ona nikogo nie ma może jest szczęśliwa sama tego nie wiesz twoje zaloty nic tutaj nie pomogą . Możesz zadzwonić umówić się na kawę pogadać ale nie proponuj miłości