Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
AngelaAvonZgierz

Zapraszam chętne dziewczyny do współpracy w Avon ;)

Polecane posty

Jestem Liderką sprzedaży i zapraszam do współpracy w firmie AVON ;) Jesteś Klientką Avon? Dlaczego nie miałabyś zostać Konsultantką i kupować taniej kosmetyki z rabatem nawet do -40%, a przy okazji zarabiać na własne przyjemności? Będąc Konsultantką nie jesteś zobowiązana do zamawiania co katalog, zamawiasz kiedy chcesz i ile chcesz. Korzyści bycia Konsultantką to: - dostawa do domu tylko 3,90 zł lub ekspresowa 24 h 6,90 zł, bądź darmowy odbiór w punkcie: Paczkomacie lub oddziale Poczty Polskiej, - elastyczne godziny pracy, - opust do 40 %, - brak opłaty wpisowej, - brak kar za nieskładanie zamówienia - składasz wtedy, kiedy chcesz, - 100% satysfakcji z produktów AVON - możliwość zwrotów, - możliwość rozwoju, awansów, - darmowe szkolenia kosmetyczne - pielęgnacja cery, kosmetyka kolorowa i inne, - TPS - Twój Pewny Start - zaczynając AVON wita Cię niesamowitymi prezentami, - programy sprzedażowe dla Konsultantek, - praca dodatkowa jak i stała, - możliwość nawiązania nowych znajomości. Jeśli Cię przekonałam i chcesz rozpocząć współpracę to zapraszam do kontaktu ze mną, katalogi na start otrzymasz ode mnie GRATIS! Jeśli masz pytania chętnie odpowiem na nie oraz pomogę w podjęciu decyzji. Okolice Łodzi, Zgierza, woj. łódzkie jak i Panie z innych miejscowości ;) https://www.facebook.com/angelusiek.avon.zgierz/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować