Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolega zaczął mnie unikać

Polecane posty

Gość gość

Hej, od pewnego czasu znam takiego chłopaka, chodzimy zresztą do jednej szkoły, więc czasem na siebie wpadamy. Kiedy go spotkałam , od razu go polubiłam. Nawet spodobał mi się, jest całkiem wysoki i przystojny. Po jakimś czasie przyznałam się mu się do tego że mi się podoba, on zresztą też mi to powiedział. Spotkaliśmy się kilka razy na mieście przy różnych okazjach. Ostatnio też kilka razy próbował się umówić ze mną, ale też się jakoś tak złożyło że nie miałam czasu dla niego. On zawsze był dla mnie bardzo sympatyczny i miał czas. Często spędzaliśmy razem przerwy w szkole. Bywało że mnie obejmował np od tyłu, w talii, albo kładł mi głowę na ramieniu. Zdarzyło się kilka razy że chciał mnie pocałować. Lubiłam poczucie jego bliskości, zwykle nie przeszkadzało mi to, więc nie odsuwałam się od niego. Jednakże mimo wszystko widziałam w nim jedynie kolegę, nie potrafiłam sobie wyobrazić tego że możemy być razem i w ogóle że mogę być z kimkolwiek. Powiedziałam mu że jest dla mnie tylko kolegą i że chcę być wolna. Były chyba trzy takie sytuacje, w których mu to zakomunikowałam. Od ostatniego razu zaczął być jakoś małomówny i chyba mnie unika. Wcześniej bardzo często się do mnie uśmiechał i dążył do kontaktu, teraz mam wrażenie że stał się taki chłodny. Przestał też do mnie dzwonić i smsować. Zmartwiło mnie to, lubię go i nie chcę utracić z nim kontaktu, a niedługo skończymy szkołę i nie będę mogła go widzieć kiedy chce. Co mogę coś zrobić w tej sytuacji? Oboje mamy po 19 lat.

Gość gość
Może uważa że nie jesteś w jego typie ? Może ma jakieś kompleksy ? Zwykle jest tak, że gdy dana laska podoba się facetowi, to on za nią lata jak ćma za lampą.

Gość gość
no on sie zakochal a ty mu mowisz 3 razy ze nic z tego, wiec logiczne, ze cie teraz unika nie trzeba byc einsteinem zeby to odkryc