Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola789

brak zainteresowania ze strony faceta

Polecane posty

Gość Pola789

a może ktoś tu tak miał? byliśmy ze sobą 4 miesiące (dosyć szybko zaczęliśmy być razem). On był baardzo wkręcony, wyznawał mi miłość i szczerze widziałam jego starania i zaangażowanie. Mnie również zależało w końcu. I byliśmy na prawdę szczęśliwi mimo ze jesteśmy z innych krajów. Widzieliśmy się dwa tygodnie temu gdy on do mnie przyleciał i było na prawdę super jak zwykle. Tydzień później powiedział że chce "przerwy" bo nie jest pewny swoich uczuć.. Minęły 3 dni od kiedy milczy.. Ja nie piszę pierwsza bo obiecałam sobie że nie będę nigdy już nikogo błagac o zainteresowanie mimo że cierpię okropnie. i pytanie czy ktoś tak miał? czy jeśli pojawiają się u chłopaka wątpliwości to to jest na prawde juz koniec końców? czy chłopak odchodzi zawsze gdy ma nową lternatywę już?

Gość gość
Nigdy bym nie weszła w taki układ bo może mieć żonę i dzieci a ja tylko bym traciła czas na takiego faceta! Na szczęście mąż prawiczek miał mnie dziewice i to jest wspaniałe.

Gość Pola789
nie przypuszczam że miał kogos będąc ze mną gdyż pokazywał mnie swojej rodzinie i znajomym ciągle się chwalił..ma 25 lat ja 23

Gość gość
pewnie mu w Ciapatowie żonę kupili :D