Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ekshibicjonista szuka podglądaczki

Polecane posty

Gość gość

Cześć Dziewczyny! Jestem lekko nieprzyzwoitym zboczuszkiem z ;) Od zawsze wyjątkowo podniecało mnie jak kobieta patrzy, gdy robię sobie dobrze ręką, krótko mówiąc podnieca mnie masturbacja dla dziewczyny, którą kręc***atrzenie :) Jednakże zamiast biegać po parkach i ryzykować spotkanie z niezainteresowaną Panią, wolę umówić się w taki, moim zdaniem kulturalny sposób, że przez 15-20 minut popatrzysz jak się zabawiam i jak strzelam spermą. Potem rozejdziemy się każde w swoją stronę, aczkolwiek nie ukrywam, że szukam dziewczyny, która od czasu do czasu chciałaby zasilić swój budżet, nie ryzykując prawie nic w zamian. Jednym z powodów moich fetyszów jest to, że nie ryzykuje(my) chorób, niechcianych ciąż i innych mniej przyjemnych aspektów zbliżenia. Fajnie byłoby od czasu do czasu spotkać się na taką akcję w. (no właśnie tu ogranicza nas tylko fantazja :) kinie, kawiarni, spacerze, na rowerze, w przebieralni, na basenie, itd. Mam trzydzieśc***ięć lat, 188 wzrostu, 77 kg, wysoki, przystojny szatyn, szczupły choć po zimie ciut bardziej miękki ;) Za względu na uporządkowane życie rodzinne - dyskrecja to absolutna podstawa. Czekam na wiadomości szafir.79@wp.pl

Gość gość
To się nadaje do leczenia...