Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłam że moja córka zobaczy nagie ciało dopiero jak skończy 13 lat

Polecane posty

Gość gość

do tego czasu żadnych cycków, szkiców nagiego ciała, scen seksu i tym podobnych chronie ją przed zboczeniem

Gość gość
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha je/błam

Gość gość
Taa, pewnie do tej pory nigdy nie widziała dzieł Michała Anioła, w interenecie też "nigdy" nie szukała nagich , itp? Zamiast piertolić takie bzdury, postaraj się uzmysłowić córce że JEJ ciało to jej świętość. Dzisiaj, młode nastolatki szybciej dojrzewają nie tylko same od siebie ale także pod presją koleżanek/kolegów w szkole. Nie bądź starą prukwą tylko zacznij uświadamiaś córcię o seksie oraz następstwie seksu.

Gość gość
i wyrośnie/albo juz wyrasta - puszczalska ladacznica która od malego robi lody kolegom (ty nawet tego nie wiesz, moi rodzice tez nie wiedza do tej pory co wyprawialam jako dzieciak i nastolatka, zawalu by dostali) - zahukaną zakompleksioną ''zakonnice w cywilu'' ktorą latwo poniewierac, manipulowac, idealna kandydatka na kur(w)e domową, faceci uwielbiają takie dosłownie szmacic psychicznie i fizczynie, taka kobieta nawet jak dostanie z pieści w ryj to nie piśnie tylko grzecznie przeprosi za nieposluszenstwo

Gość gość
up 22.59 ale pojechałaś...