Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezczelnosc katolikow nie ma granic

Polecane posty

Gość gość

Oni moga saczyc ta truciznę malym dzieciom a kazdego ateiste ktory się przyzna do ateizmu nazywaja lewakiem. Ateisci , homoseksualisci, powinni siedzieć cicho i zamknąć mordy bo nie wolno obrażać uczuć religijnych katoli. Zacofani religianci, w sredniowieczu bylo wiecej tolerancji religijnej. Mozna bylo do rozpuku wysmiewac się z katolikow. Zwykli chlopi przebierali się za księży i bawili się w odprawianie mszy. Tak bylo jeszcze pietnascie wiekow temu.

Gość gość
A dlaczego wyśmiewanie nazywasz tolerancją religijną?Czy dla Ciebie tolerancja religijna jest wtedy kiedy będziesz na kogoś pluć,a on nie zareaguje,albo może najlepiej jak zniknie?

Gość gość
Gorzej jak homoseksualista jest katolikiem!

Gość gość
Tak jest.Ateista,homoseksualista i kto tam jeszcze mają się zająć swoim życiem i swoimi sprawami a nie indoktrynowaniem innych,bo wtedy słusznie nazywa się ich ,,lewakami,,.

Gość gość
Zgadzam się z założycielem/założycielką tematu. Ale co się dziwić? Polacy wyzywają Islam a sami są Talibanem. Tacy sami po/pie/rd/ole/ń/cy tyle z różnicą wyznania.

Gość gość
O kolejny frustrat który musi wyżyc sie katolikach :-P

Gość gość
Chcesz powiedzieć północny gościu,że Ty jesteś gotowy oddać im swój dom,rodzinę i siebie bez narzekania?

Gość gość
Bardzo proszę chrześcijan o modlitwę za tego biednego autora tematu.

Gość gość
Nie jestem katolikiem, ba nie jestem nawet ochrzczony, ale uważam że powinniśmy pielęgnować naszą tradycje. Żadnych multi kulti, bo to się nie sprawdza. Nie bardzo widzę pojmujecie czego chcecie. Czym zastąpicie tradycyjną kulturę, jej wartości i etyke?.Pewnie etyką sytuacyjną, dzisiaj to jutro tamto... Łatwo niszczyć, trudno zbudować.Komuniści próbowali i jak to się skończyło?

Gość gość
A ja popieram też autora :) I tak, mamy prawo krytykować katotaliban bo jesteśmy ZMUSZANI do płacenia na kosciół, na religie w szkołach, na emerytury dla księży, państwo rozdaje im za bezcen majątek itd. Konkordat mówi Wam to coś? Zabierzcie łapy precz od naszej wolności, naszych pieniędzy, traktujcie z szacunkiem innych a będzie wszystko spoko. PS. Jak widać piszę o katotalibanie, a nie o normalnych wierzących. Skoro czujesz się urażony to sam się masz za katotaliba ;)

Gość gość
ZMUSZANI jesteśmy do płacenia za wszystko nie tylko na kościół, ale to wymysł lewicy właśnie. W sumie warto tu przytoczyć definicje faszyzmu autorstwa Mussoliniego "wszystko w państwie, nic bez państwa, nic przeciwko państwu " I jak to się ma do naszego Państwa, ile oddajemy z pensji..połowe? a potem znowu w podatkach które są w wszystkim?-vat, akcyza...policzcie.

Gość gość
Oo:16 Zmuszany też jesteś do płacenia podatków,składek itp.Pytanie:jak nazwiesz innych płacących?Skarbotalibami,Zusotalibami itd.Jaki katolik jest Ci winien,że Konkordat jest?Jak zrobią płacenie tylko dla katolików,to z pewnością będą płacić.Nie od nich to zależy.Płacimy za różne rzeczy i każdego kto korzysta z przywilejów innych niż my będziemy wyzywać?

Gość gość
Aha, to przepraszam korzystanie z ZUS czy odprowadzanie podatków po to by wyremontować drogę= dawanie kasy na gusła ograniczonej grupki ludzi? :D Świetna logika. Więc zapłać mi żebym sobie potańczyła w noc kupały. Tak z 3 tys zł. W końcu co za różnica czy zapłacisz za to bym miała fun czy za posypywanie piaskiem chodników. DLa Ciebie nie ma różnicy, co nie? x Płacąc na ubezpieczenia itd mam możliwość korzystać z usług lekarskich, jakiejś tam renty w razie czego, odprowadzając podatki mam mozliwość żyć w jako tako działającym państwie, korzystać z tramwajów, studiów, publicznych szkół dla dzieci itd. Co jako ateista mam z płacenia na kosciół? Co mi to daje? NIC. I tak to wina katotalibanu - bo nie oczekują zerwania konkordatu. jeszcze nie słyszałam by mówili "uważam, ze to nie fair, że mój kosciół żeruje na wszystkich obywatelach i bezczelnie wpływa na stanowione prawo". x Gratuluję uznania się za katotaliban, tak btw :)

Gość gość
Dokładnie tak samo jak winą muzułmanów jest brak protestów wobec ataków terrorystycznych itd. Zabawne - jak idzie o muslimów to polaczki-cebulaczki od razu mówią "a czemu ci "normalni muzułmanie" nie protestują? a no bo pewnie są tacy sami jak ekstremisci". Ale już nie ma pytania "czemu katolicy nie protestują jak kościół za przysłowiową 1zł dostaje nowe ziemie. A bo są tacy sami jak reszta czarnej szarańczy" :P To już niemożliwe, to już biedny, niewinny katotaliban rozkłada rączki. Nie macie wpływu na własną organizację? Jesteście niewolnikami kościoła?

Gość gość
Tez uwazam ze nie powinnismy wszyscy placic za kosciol, ale I tak wole ta niedogoodnosc katolibanu jak nazywasz od zycia w laickiej francji.Z tymi guslami uwazaj troche, bo obrazasz ludzi.Ateizm tez jest forma wiary ze niczego nie ma(lekki zarcik, chociaz w sumie...)

Gość gość
Wiesz co,kończę dyskusję.Do ciebie niestety nic nie dociera.Sprawdź sobie,dlaczego został podpisany konkordat,za jakie przymykanie oczu i na co.Zobacz co tak naprawdę zrobiono np.z Twoimi pieniędzmi.Zorientuj się także o co Ci chodzi.Wiedza,wiedza/nie,nie z Wyborczej itd./Ci się przyda,zanim zginiesz nie wiedząc za co.A przy okazji sprawdź,kto napuszcza na siebie ludzi i po co.Pozdrawiam i życzę obudzenia/Np u Igora Witkowskiego/.

Gość gość
Kobieto brak ci elementarnwj wiedzy czym jest islam I jakie sa w tym systemie dooktryny.Doksztalc sie, poczytaj o pewnych surach, o wojnach watazki mahometa I masowym podboju wraz z zabijaniem chrzescijan,o wersetach miecza w koranie itd Zobaczysz jakie wzorce maja ci ludzie, ich system wartosci

Gość gość
OO:50 popieram i jeszcze troszku innej wiedzy!!!!