Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieudany orgazm

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie nie wiem co się stało ale robiłam sobie dobrze i byłam do tego stopnia napalona ze gdy miałam już szczytować to orgazm jakby zniknął a moja cipka obolała jak po orgaźmie chociaż go nie miałam Nie wiem co jest grane. Czesto sobie robie dobrze ale teraz jestem wyjątkowo niezadowolona

Gość Pani Bernadett
Musialas w tym bliskim momencie orgazmu skupic uwage na seksunde na czymś innym. Albo za bardzo chciałaś dojść. Wkurza to strasznie, nie? Znam ten ból;)

Gość gość
Okropnie... ciągle miałam ochotę bo mam duża chcieć codziennie w dziś wyjątkowo napalona od dawna i wszystko się zepsulo aż płakać mi się chce :(

Gość Pani Bernadett
Dobrze ze nie byłaś wtedy z mężczyzną. Wtenczas dopiero chce się wyć :D

Gość gość
Niby tak ale wtedy łatwo mnie podnieci za jakiś czas znowu ( bo jestwm strasznie napalona w srodku i tak ) a jak nie mam nikogo a jestem w środku napalona strasznie to aż odbiera mi ochoty i brak sił na wyobraźnię = tragedia i orgazm na sile i w ogóle

Gość gość
Z tego co zrozumiałem to często się masturbujesz. Czy to pierwszy raz Ci się przydarzyło?

Gość gość
Już kiedyś było tak kiepsko ale teraz zupełna zenada... cholernie podniecona. .chyba najbardziej w życiu bo dużo się starałam psychicznie podniecic i nagle jakby wszystko ustalo..

Gość gość8
Pani Bernadett 2016.02.02 'Wkurza to strasznie, nie? Znam ten ból ;)' -- to wy tak często, dziewczyny 'palicie' orgazmy? ;) I gość 2016.02.02 'a jak nie mam nikogo a jestem w środku napalona strasznie to aż odbiera mi ochoty i brak sił na wyobraźnię = tragedia i orgazm na sile i w ogóle' --'orgazm na siłę'... ech, chcialbym to zobaczyc ;)

Gość gość
Ja tez raz tak miałam. Chciałam sobie odwlec ten moment żeby było dłużej i przegapilam orgazm. Wszystko pulsowalo ale mentalnie nic nie poczułam

Gość gość8
mentalnie? ;) czy raczej fizycznie?

Gość gość
mnie się tak zdarza jak sobie robię dobrze i boję się, że ktoś może mnie nakryć. Boję się także, bo bywam głośna. Mam 15 lat i się masturbuję - najlepiej jak rodziców nie ma w domu.