Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rita91

Lesbijska minetka

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Mam pytanie do Was bo juz zaczynam sie zastanawiać czy ze mna na serio wszystko jest w porzadku :D Otóż jakis czas temu rozstałam sie z facetem i ktorkie po tym zaczęła mi chodzić po głowie myśl jak by to było zrobic to z kobieta.... NAjgorsze jest to,ze te mysli sa ze mna praktycznie non stop,czasami nie moge sie na niczym innym skupić. Wczoraj na przykład przerzucają programy w tv i gdzies tam był film erotyczny gdzie laska robiła drugiej minetke. Tak mnie to podniecilo,ze dosłownie w minutę zrobiłam sie mega mokra i zaczęła, sobie wyobrażać tak to po mojej cipce jeździ jakis kobiecy jezyczek a dzis tez cały dzien ta myśl mi towarzyszyła... Czy Wy dziewczyny tez czasami macie takie mysli?? Moze to brak faceta,ale teraz jestem w takim momencie,ze rozlozylabym nogi dosłownie przed pierwsza lepsza kobietką :o

Gość gość
ja mam takie myśli od kiedy spodobała mi sie kolezanka w gimnazjum (probowalam sie z nią zakumplowac niestety nie wyszlo, ona byla z tzw marginesu, twarz jak anioł, piękne ciało a język jak u menela spod żabki) fantazjowalam o niej przez 3 lata, teraz mam 20 i niektore dziewczyny mi sie podobaja, ale boje sie sprobowac (z facetem seks uprawialam), chyba jestem biseksualna, poza tym nie wiem gdzie moglabym poznać fajna dziewczyne :) w polsce nie ma chyba takich portali dla les, do klubu les tez nie pojde, z tego co wiem chodzą tam typowe ''lesby'' niczym z parad równosci, to nie moj typ

Gość gość
ja jestem biseksualna jestem mezatka uprawiam gtez seks z kobieta...

Gość gość
Ja też jestem mężatką i jestem bi :) Jeszcze nie spełnioną z własną płcią... ale czekam, może kiedyś :)