Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co robic

Polecane posty

Gość gość

Mam chlopaka z ktorym jestem prawie 5 lat ,z rok czasu stal sie dla mnie obojętny , klocimy sie o jego siostrę ponieważ ona jak pisze do niego na mój temat źle to on na to nic mówi mu co ma robić mają ze sobą bardzo dobry kontakt , raz się zdenerwowalam i do niej napisałam żeby dała nam spokój bo tylko miesza , mój chłopak mnie zwyzywal powiedział mi też ze jakbym mu kazała wybierać ja albo siostra wybrał by siostrę. Tylko ze mi robi przykrosc tym ze ona po mnie jezdzi a on nic,Ostatnio już całkiem stal sie dla mnie chlodny , potrafi powiedzieć "chyba j******a jestes" , albo "zamkni morde" nie radzę sobie z tym wszystkim ,. Czy mam zerwać ,,,

Gość gość
to jakis totalny burak i cham skoro tak do Ciebie mowi,nie szanuje Cie :O ja bym zerwała pewnie gorzej do Ciebie mowil tylko nie napisalas

Gość gość
pewnie tak po ambicjach ci nie jedzei tylko ma jakies konkretne zarzuty.. bo oczywiscie swieta jestes

Gość gość
Nie wiem jak mam z nim zerwać ? Czuje ze ciężko mi będzie się z nim rozstać , ale już nie wytrzymuje , nie da się tak dłużej.

Gość gość
powiedz o co siostra sie przyp*****la i zastanow sie co zrobic zeby przestala, moze ma racje? pochwalisz sie o co jej chodzi?

Gość gość
Nie wiem o co jej chodzi , Mam dużą rodzinę i potrafiła powiedzieć ze moja rodzina to jak Rumuni bo mam 7 rodzeństwa , traktuje mnie jak niższa sferę bo ona jest kasiasta. Nic złego jej nie zrobiłam , wydaje mi się ze jej też chodzi o to ze jej brat już nie jest na każde jej zawołanie np zostań mi z dziećmi , pożycz samochodu albo odbierz mi dziecko ze szkoły , dużo by tu pisać...

Gość gość
Oki. Powiedzmy, że Cię przeprosi, za pół roku da pierścionek, poczujesz sie bezpiecznie, zaciazysz i..... sytuacja się powtórzy! I co wtedy? Myśl przyszłościowo, czy on nadaje się na faceta twoich marzeń? Jest spełnieniem ideału, chociaż w 50 %? Nie wydaje mi się! Oceniam go raczej jako tchórza, który od jakiegoś czasu planuje zerwanie ale nie wie za bardzo jak to zrobić, wiec wystaje się osobami trzecim. Zdystansuj się, pogadamy sama i ze swoimi przyjaciółmi i po czasie wróć i podejmij decyzję .... czy ci takiego zachowania i traktowania brakowało! ?!?!?!

Gość gość
Teraz jest siostra, później będzie mama, później kochanka ...... :( szkoda życia na życie z trupami !

Gość gość
Raz przeczytałam jego k onwersacjie z siostrą , ona pisała na mój temat różne źle rzeczy a on jej odpisał ," siostrunia myślę zerwać " . Wiem ze gdyby nie ona to między nami było by dobrze ale wiem tez ze raczej już nie będzie bo jego siostra wszystko robi żebyśmy się roztali A on się jej słucha . Zerwać nie umie i mam dziwne wrażenie jakby dążył do tego żebym to ja zerwała, niestety nie mam przyjaciół i nie mam z kim porozmawiać o tym , chciałabym żeby mi ktoś doradzil

Gość gość
Ale tu nie ma co doradzać, nie chce chce chyba być kozlem ofiary przez następne lata?! Dziewczyno szkoda życia i młodości, załóż kick, umlaut twarz i leć szukać szczęścia, a nie wypłacane się w necie! No pomysł, dopiero ci napisałam , że tchórza i pewnie chce zerwać, a ty piszesz, że o tym przeczytałam. Pomysł ja go nie znam a przejrzałam na wylot! Uśmiechnij się, na świecie jest ten jedyny warty Twojej UWAGI !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
On pracuje za granicą jeździ na 6 tygodni i przyjeżdża na dwa , przez ten zjazd jest chłodny dla mnie. Mało ma czasu dla mnie i dziecka woli jeździć do swojej rodziny A zwłaszcza siostry

Gość gość
Wiem jestem zakochana i ślepa , dziękuję bardzo czas najwyższy to zakończyć .

Gość gość
Wiem jestem zakochana i ślepa , dziękuję bardzo czas najwyższy to zakończyć .

Gość gość
Dziękuję :-)