Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pocieszenie dla mamusiek walczących z kg

Polecane posty

Gość gość

http://www.pudelek.pl/artykul/88729/cialo_modelki_xxl_bez_retuszu_widac_roznice_zdjecia/ Ta Pani nie rodziła i jak widać nie wygląda idealnie a ma zaledwie 30lat. Wbrew temu co się usiłuje lansować. A ma 180 więc i tak waga lepiej jej się rozkłada niż niższej Zamiast porównywać się do fotoszopa i załamywać patrzcie na tego typu zdjęcia i doceńcie to co macie.

Gość gośćania
no tak, ale czemu to ma byc pocieszajace? to ze ktos jeszcze jest grupy? to zadne pocieszenie motywowac powinno się w góre a nie w doł-ku temu co chcemy osiagnac, a nie temu czego nie chcemy tez znam laski które narzekaja na zbedne kilogramy ale przy kazdym spotkaniu wp*****laja czekoladki do słodzonej kawy i znam laski które razem no cwiczą, czy chodza na jakies zajecia sportowe, aby osiagnac wymarzona sylwetke

Gość gość
Takie pocieszenie, że to nie ciąża i macierzyństwo ma znaczenie a nasze nawyki. Niejedna po ciąży wygląda lepiej niż ta babka przed ciążą.

Gość gość
Jakie obcisłe chce rozjechane na boki :O wygląda jak baleron i to w tym wieku....

Gość gość
*obwisłe cyce

Gość gość
To, że inni są tak samo grubi jak ja, nie pociesza mnie nawet w najmniejszym stopniu, a tym bardziej nie czyni mnie szczuplejszą :( |Nie rozumiem przesłania tego wątku...