Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczesne plamienia

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 17 lat i od stycznia zaczełaś uprawiać seks z chłopakiem (bez zabezpieczenia), ale to trwa zwykle minutę, bo w prezerwatywie nie chce ale na 100% nie doszedł nigdy we mnie Dodam, że dalej jestem dziewicą, bo jest bardzo uważny i wkłada tylko do momentu gdy powiem że boli. Przejdę do problemu. Okres mi sie spóźnił około 8 dni, był 15 stycznia trwał do 19 stycznia. Potem zrobiliśmy to kilka razy, ale około 9 dni (28 stycznia) po okresie zaczęły mi sie dziwnie plamienia trwały 2 dni. Wczoraj (tj. 1 luty) znowu zauważyłam czerwone plamy na bieliźnie i w końcu nie wiem co mam o tym myśleć... Wykluczamy ciąże, bo to nierealne on nawet nie dochodził podczas stosunków, nie ma o tym mowy... Co myślicie dziewczyny??? W sumie trochę sie boje, bo nie musiał dojść by mnie zapłodnić, tak mi sie wydaje. Za dwa tygodnie zrobie test i bede w 100% pewna.

Gość gość
Dodam jeszcze że ciągle czuje jak leci mi śluz, to jest nieprzyjemne chwilami jest go dużo i też martwie sie o to wszystko, bardzo to przeżywam, bo tak naprawdę nie jestem gotowa na dziecko i niewiadomo co to dalej będzie...

Gość gość
Po pierwsze nie jesteś dziewicą jeśli doszło do penetracji. Przejrzyj książkę do biologii gdzie będzie czarno na białym że błona dziewicza jest na wejściu do pochwy (nie w środku, nie w macicy) i jeśli używasz tamponów to również nie jesteś już dziewicą. Ból który odczuwasz to może być wynik skurczu mięśni lub chłopak dosięga i podrażnia Ci szyjkę macicy. A jeśli uprawiacie stosunek przerywany to poczytaj sobie o skuteczności tej metody. Nawet używając prezerwatyw można zajść w ciążę także moja droga.. Nie jesteś już dziewicą i możesz być w ciąży. Pozdrawiam.

Gość gość
Moge, ale nie musze... Zgadza się? Bo i tak to mało prawdopodobne...