Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Cześć, może to głupie może nie, może po prostu oszalałam... jestem w związku od blisko 9 lat (od prawie 2 małżeństwo) od samego początku nie stosowalismy zadnych zabezpieczeń (z myślą, że trafi się dziecko będziemy się cieszyć). Ok, miałam normalny okres i w ogóle (mąż kończył w środku) a ciąży brak (a nie kochamy się raz na miesiąc). Ostatecznie przez ostatni rok miałam dwa razy okres (tak tylko dwa). Dodatkowo mam torbiel na prawym jajniku... przyznaje bez bicia, zaniedbałam zdrowie intymne a teraz boję się, że lekarz powie mi, że jestem niezdolna do posiadania dziecka czy coś na ten kształt...a to będzie oznaczało koniec kompletny mojego życia...

Gość gość
Jesteś nie płodna

Gość gość
Hmmm nie wykluczam takiej opcji, ale może jakiś cień szansy chociaż jest...

Gość gość
Lekarzem nie jestem ale... jesli masz torbiele na jajniku, to masz problem z owulacją, jesli masz problem z owulacją, możesz nie mieć okresu. Biegiem do ginekologa, powinien wszystko unormować lekami, powinnaś zrobić hormony i usg. Ja generalnie nie spałabym spokojnie mając okres dwa razy w roku! Jak mnie się spoznił 10 dni to zaczęłam się martwić.

Gość gość
Dzięki, właśnie poszukuje najlepszego gina w Warszawie, może ktoś coś poleca (byleby nie na nfz - nie ufam im)