Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odchudzająca13

Czy to jest normalne ?

Polecane posty

Gość Odchudzająca13

Cześć :) Dzisiaj zaczął się 4 tydzień jak jestem na diecie. Po prostu jem 3-4 posiłki dziennie to zależy. Codziennie ćwiczę po 20-30 min. I od 3 dni zaczęłam do tego bieg dołączać Schudłam -3kg. Czy to jest normalne że tak mało ? w cigu 3 tyg ?

Gość gość
idealnie

Gość gość
Tak, to normalne, zwlaszcza, ze nie podajesz wieku, wagi i nie wiemy, co w zasadzie jesz. Moim zdaniem to dobry wynik, o ile dieta nie nalezy do drakonskich - a nie powinna, bo to grozi znanym efektem jojo. Jesli twoja dieta nalezy do zdrowych i racjonalnych, to to najlepszy sposob na odchudzanie.

Gość gość
Chciałabym trochę więcej ale niestety nie udaje mi się :/ Jest jakiś sposób ? A co do wieku to mam 18 lat. Na śniadanie jem płatki owsiane + jedno jabłko + 1 kiwi lub 2 kromki razowego z polędwicą i pomidorem do tego kawa bez cukru. Obiad: warzywa na patalnię. ( ja ich nie smaże tylko gotuje na wodzie) I kolacja to 2 kromki razowego i dwa plastry szynki + ogórek. Raz w tygodniu pozwalam sobie na jakąś słodką bułkę i ogółem piję wodę i ćwiczę

Gość gość
Co do obiadu to jeszcze jem piers pieczona w piekarniku. I od czasu do czasu popije to jakims kefirem smakowym. Ważyłam 80kg przy wzroście 175 a teraz wazę 77kg Nie chodzi mi tutaj o jakąś niską wage tylko 65-68kg.

Gość gość
Wiesz co, idzie ci dobrze, nie zaprzepasc tego przez nieracjonale ambicje. Im wolniej tym lepiej dla skory, mniejsza szansa ze przytyjesz po odstawieniu diety, a poza tym mniej rygorystyczny system daje ci duzo wieksza szanse na wytrwanie. Nie masz duzo do zrzucenia, uwierz, tak sobie mozesz na spokojnie przez kilka miesiecy dobic do idealnej wagi i nie rozwalisz metabolizmu glupimi dietami.

Gość gość
Bo wiecie każdy chciałby szybko schudnąć żeby oby tylko do lata była fajna figura. :) Najbardziej dziewczynę w moim wieku boli to, że każdy śmieje się że o jesteś na diecie a wcale tego po tobie nie widać i takie głupie komentarze są. Nie zwracałam na to uwagi przez ten czas tak mocno ale już czasami mam dość. :/ Boję się trochę w tej swojej diecie, że nie uda mi się wytrzymać długo. Bo święta to nie jestem i jak już na prawde na cos słodkiego mnie najdzie to sobie 1-2 góra jak zjem coś takiego. Przepraszam za takie wywody ale wiecie czasami jest lepiej z obcymi ludzmi pogadać którzy cie nie wysmieja. :) Ale mam nadzieje ze chociaż myślami własnymi mnie wesprzecie :)