Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

R.I.P DamianDetektyw vel Detektyw Pertrov vel detektywdamian

Polecane posty

Gość gość

[*] spoczywaj w pokoju, uważałeś się za dzihadi dzona na forum i nadal jesteś w naszych wspomnieniach słabą piiiyyyypką bez polotu

Gość gość
nie jestem cieciu juken :classic_cool: nie wiesz kim jestem mimo "wysokiego IQ" mozesz nie pyyzdeczko brać za każdego :classic_cool: cel mam jeden ;) rozpi3rtolenie cie w drobny pył fraj3rze z płaczem odejdziesz z forume mój wrogu nr uno :classic_cool:

Gość gość
Damianka lubi seks z facetami, bo tak pisała. Waruj szmato z pampersem :D:D:D:D:D

Gość gość
wiem wiem, jesteś "mocny" :D:D kury to ty roochasz 😴 bo uwazasz ze drób się dobry na zbyt luźny zwieracz :(

Gość gość
pffffffffffffff ci w twarz :classic_cool:

Gość gość
pffffffffff czyli puściłem pierda :classic_cool: osobo z wysokim IQ :D:D 🖐️ wąchaj smroda i nie myśl o śmierdzielu czyli o woim małym :classic_cool: bo nie o nim tu mowa homosiu :D

Pomarańcza dojechała cie jak stary alfons młodą dziwkę :D nieźle kogoś w****iles .;-)

Gość gość
ale w czym mocny, bo w gadce jesteś tzipaa :classic_cool: raczej jesteś wytrwały w przyjmowaniu do paszu i pupu :classic_cool: dużo potrafisz wytrzymać :classic_cool: niczym dobra kurffaa 👄