Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem uzależniona od hazardu

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobietą matką żoną a przede wszystkim hazardzistka zastanawiam się czy są jakieś inne kobiety uzależnione jak sobierzesz poradziłyście

Gość gość
Pfff ... zwykłe prowo Mogę się o to ... ZAŁOŻYĆ ! Jak tak lubisz losowość, to sobie graj przez internet w jakieś darmowe na wirtualną walutę a nie. Kretynka po prostu z ciebie i naiwnie liczysz, że wygrasz nie wiadomo ile.

Gość gość
0/10

Gość gość
Żadna prowokacja. Prawda. Wstyd się przyznać ale najprawdziwsza prawda.Nie mieszkam w Pl. Straciłam wszystko. Grałam online zaczęłam od ruletki , później były sloty. Przegrywałam i wygrywałam aż przegralam wszystko mam (na pln) 20,000 debetu,35,000 karty kredytowe, 10,000 pożyczki w tym chwilówki, 60,000 pożyczone. Dochod 2,000 (pln) miesięczny bo pracuje na pół etatu , mój mąż jest głównym zywicielem rodziny i oczywiscie o niczym nie wie. ..zaczynają przychodzić listy, dzwonią windykatorzy... muszę mu powiedzieć ale się boję

Gość gość
Już jest dobrze powiedziałam wszystkim

Gość gość
Graj na giełdzie, to dopiero hazard.

Potężne te Twoje długi. Dla mnie to jest ostatni dzwonek, żeby iść do jakiegoś specjalisty.

Gość felka35
Ja poradziłam sobie tylko i wyłącznie dzięki terapii. Ośrodek Wiosenna, w którym byłam jest bardzo skuteczny. Narobiłam długów, odsunęłam wszystkich bliskich od siebie. Na co komu takie życie, leczcie się póki jest czas. Bardzo wiele uświadomił mi terapeuta w tym ośrodku. W końcu otworzyłam sie na kogoś, komuś zaufałam. Gdyby nie takie profesjonalne podejście do pacjenta to pewnie bym nie przeszła przez to leczenie. Ja od siebie naprawdę polecam. www.osrodekwiosenna.pl dla zainteresowanych.

Gość makaronita
to mozna leczyc. Jesli Ci to przeszkadza i chcesz cos zmienic w swoim zyciu to udaj sie do psychatry-oni zajmuja sie leczenie uzalezaniania od hazardu. Ze swojej strony moge Ci polecic mega wspanialego lekarza dr Piotra Sowinskiego z Gdanska.