Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powrót z uk do polski

Polecane posty

Gość gość

Myślę nad powrotem do polski , mam uzbierane pieniądze na mieszkanie, uważacie że to dobry pomysł? Trochę się tego wszystkiego boje ale bardzo nie Lubie mieszkać w Anglii i tesknie za rodzina i znajomymi. Poradźcie Mi. Czy da się w Pl dobrze żyć?

Gość gość
bedziesz j***c po 9 godzin za 8.90 na reke to ci sie odechce rodziny i znajomych,masz tam dobrze siedz na duupoie i nie popelniaj mojego bledu o powrocie 🖐️

Gość gość
8.90 ZL

Gość gość
chcesz pracowac za 280 FUNTOW NA MIESIAC? DROGA WOLNA,chyba ze masz ustawionych starych lub znasz politykow co cie na intratny stolek wsadza to wracaj,w innym wypadku odradzam bedziesz zdychac tu wewnetrznie po pierwszej"wyplacie"

Gość banda złodzieji w tej PL
trzeba być debilem tam wracać, kupisz mieszkanie i co dalej? koszty życia są dalej ( i to bardzo wysokie ) a pensje zwykłego pracownika mniejsze niż w chinach. Kasa się skończy, pracy zero, będziesz potem sprzedawał mieszkanie ( ze stratą ) sp/ierdalał i zaczynał za granicą od nowa? Pomyśl o powodzie dla jakiego wyjechałeś. A jak chcesz symulacje życia w PL to weź równowartość 1500zł i spróbój za to wynająć mieszkanie, zrobić opłaty i przeżyć. Powodzenia

Gość gość
Jak chcesz karmić tego trupa zwanego z nazwy Polską to zapraszamy!!! Każdy niewolnik się przyda.

Gość gość
nie lubisz tam mieszkac i prawdopodobnie nigdy nie polubisz, a z czasem zaczniesz nie lubić siebie za to ze w ogole tam jestes, pozniej długo będziesz myslał co w zyciu wazniejsze i moze nawet wrócisz tylko zebys pamietał o czym myslałes, gdy wyliczales 'te najwazniesze' inaczej nie ma sensu wracac bo szybko sie rozczarujesz brakiem tego i tamtego, najlepiej to ciesz sie kazdym dniem, z funtem czy nawet (albo przede wszystkim) bez funta, zycie tez moze byc piekne i jakos i gdzies przezyc je trzeba, dobrej decyzji zycze i wytrwalosci

Gość gość
Najlepiej mieszkaj i pracuj w UK a w PL kup tylko mieszkanie.

Gość gość
nie wracaj do Polski zdradziłaś nasza kraj kto wyjeżdza jest zdrajcą!