Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam książki!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam szukam książki "Dariusz Gawryś Łuk bloczkowy- mój sport, moje hobby". Wie ktoś może gdzie można ją nabyć?

Gość gość
A co? Masz już resor z syrenki, dwa bloczki budowlane i nie wiesz jak to do kupy połączyć? :-P

Gość gość
Potrzebuje jej na prezent!!!

Gość gość
A skoro na prezent to co innego. Naucz się już zygzakiem i w zakosy biegać - tylko nie wiem jaką ci tu książkę polecić! Może coś z Jeffa Galloway’a o biegach przełajowych?

Gość bookmaniak
Relacje świadków tamtych czasów - tak samo jak uprzednio – z zachowaniem prawdziwych zdarzeń, dat, miejsc i osób. Tylko w jednym przypadku osobista historia była tak dramatyczna, że nie otrzymałem zgody na ujawnienie danych identyfikujących moją bohaterkę, jednak w zaprezentowanej w zamian wizji literackiej (stąd nazwałem ją „impresją”- tak jak i pozostałe, literackie opracowania zawarte w tej książce), zachowałem wszystkie najważniejsze elementy autentycznego zdarzenia. http://autorzy365.pl/ksiazka/6462/remedium-na-smierc-historie-prawdziwe

Gość daluna23
sprawdź może na inbook.pl oni tam mają bardzo duży wybór, więc może i to będzie :)