Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głossc

intercyza rozwod orzeczenie o winie

Polecane posty

Gość głossc

mam z żoną podpisana intercyze. niestety wyszał sprawa z moimi skokami w bok, co w zwiazku z tym zdziała orzeczenie o mojej winie?

Gość gość
Intercyza to jedno, orzeczenie winy to drugie. Nie ma związku. Dopytaj prawnika.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
jeżeli w intercyzie pisze że jeżeli zdradzisz to dajesz jej np. dom to tak się dzieje

Gość teklao
Wszystko zależy od zapisów w intercyzie, za mało podajesz szczegółów. Jeśli chodzi o podział majątku to skorzystaj z pomocy prawnika, w Warszawie Monika Cieślak zna się na tych sprawach http://kancelaria-cieslak.pl/podzial-majatku . Orzeczenie może powodować zasądzenie alimentów, jeśli na skutek rozwodu sytuacja materialna żony się ma pogorszyć.

Gość Sara1

Moim zdaniem nie ma związku jedno z drugim. Jak twoja żona weźmie, albo już wzięła prawnika od rozwodów z kancelarii Klisz i Wspólnicy to jesteś pozamiatany 😉 Na pewno będziesz miał udowodnioną winę. Także się przygotuj na srogie alimenty. 

Gość Kacper

Tacy dobrzy są? A kto tam u nich zajmuje się rozwodami? Bo nie ukrywam, że biorę ich pod uwagę. W niedługim czasie mam zamiar złożyć pozew rozwodowy.